Aston Martin dezvaluie cel mai potent si rapid Roadster din istoria sa

Aston Martin dezvaluie cel mai potent si rapid Roadster din istoria sa
  • Aston Martin prezinta noul V12 Vantage S Roadster
  • Modelul britanic ascunde sub capota un V12 de 573 CP
  • Primii 100 km/h vin dupa numai 4.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu 573 cai putere sub capota si 4.1 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h, noul V12 Vantage S Roadster ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante Aston Martin-uri lansate vreodata. Si nu numai.

Vesti bune pentru iubitorii de senzatii tari in aer liber. Segmentul decapotabilelor de inalta performanta are o noua propunere demna de luat in seama, a carei simpla pronuntie a numelui va starni cateva emotii.

Modelul Aston Martin V12 Vantage S Roadster, caci despre el este vorba, se bucura de acelasi propulsor V12 aspirat de sase litri precum versiunea Coupe, ceea ce se traduce printr-un total de 573 CP si 620 Nm in dreptul valorilor maxime.

Aston Martin V12 Vantage S Roadster

Aston Martin V12 Vantage S RoadsterAston Martin V12 Vantage S RoadsterAston Martin V12 Vantage S Roadster

Mai mult de-atat, meniul tehnic mai include si o transmisie automata Sportshift III cu sapte trepte de viteza, plus un sistem de tractiune spate, toate aceste detalii lucrand din greu impreuna pentru a aduce primii 100 km/h dupa doar 4.1 secunde.

Noul V12 Vantage S Roadster se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima de aproximativ 323 de kilometri pe ora, locul fruntas pe care il ocupa in topul celor mai impresionante Aston Martin-uri lansate vreodata fiind astfel pe deplin meritat.

Asemeni versiunii coupe, decapotabila britanica de inalta performanta promite sa cucereasca publicul devorator de supercaruri si prin comportamentul sau exemplar in viraje, rezultat in urma instalarii atat a unei suspensii dotate cu amortizoare ajustabile, cat si a unui sistem de franare dotat cu discuri carbon-ceramice.

Aston Martin V12 Vantage S RoadsterAston Martin V12 Vantage S Roadster

Aston Martin V12 Vantage S Roadster

Pe plan estetic, modelul Aston Martin V12 Vantage S Roadster nu aduce nici un fel de surpriza majora, numeroasele elemente sinonime cu agresivitatea absoluta prezente la nivelul caroseriei fiind preluate direct de la versiunea Coupe.

Acelasi lucru este valabil in mare masura si la nivel de interior, farmecul special al decapotabilei britanice de inalta performanta fiind amplificat de insertiile de fibra de carbon proaspat aparute in peisaj.

Pentru cei nemultumiti de dotarile oferite de specialistii Aston Martin, noul V12 Vantage S Roadster poate fi oricand personalizat dupa propria placere, cu ajutorul departamentului Q by Aston Martin.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Aston Martin V12 Vantage S Roadster
mai multe