Aston Martin Rapide primeste un S, plus 550 cai putere

Aston Martin Rapide primeste un S, plus 550 cai putere
Aston Martin continua celebrarea celor 100 de ani de existenta si lanseaza cu acest prilej un nou Rapide. Un Rapide S inzestrat cu pana la 550 cai putere, mai exact.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi disponibil la vanzare incepand cu luna viitoare, noul Aston Martin Rapide S propune numeroase imbunatatiri de ordin tehnic, insa nu lasa la voia intamplarii nici aspectul estetic.

Aston Martin Rapide S

Cu toate acestea, cea mai importanta modificare este ascunsa de privirile curiosilor, impunatorul super-sedan britanic bucurandu-se acum de prezenta unui propulsor V12 de sase litri inzestrat cu pana la 550 cai putere. De asemenea, si cuplul motor a crescut de la 600 la 620 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 96 km/h realizandu-se mai nou in doar 4.7 secunde - o imbunatatire de 0.4 secunde comparativ cu versiunea initiala. In ceea ce priveste viteza maxima, impresionanta creatie a constructorului din Gaydon se poate lauda cu un 305 kilometri pe ora, indeajuns pentru a face fata aproape oricari provocari din trafic.

Aston Martin Rapide S

Iar surprizele nu se opresc aici. Tot pe plan tehnic, viitorii clienti vor notifica si o manevrabilitate sporita, noul Aston Martin Rapide S fiind livrat la pachet in compania unei suspensii modificate, ce coboara garda la sol cu pana la 19 milimetri comparativ cu vechiul model. Mai mult de-atat, ultima versiune a sistemului Adaptive Damping System (ADS) aduce cu sine si un mod de conducere 'Track', lista cu picanterii mecanice incheindu-se in cele din urma cu sistemul de franare echipat cu discuri ceramice de inalta performanta.

Aston Martin Rapide S

In ceea ce priveste aspectul estetic, noul Aston Martin Rapide S se remarca in special prin partea frontala usor restilizata, ce propune o grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase. De asemenea, de un design ceva mai pronuntat beneficiaza si eleronul pentru portbagaj, lista cu atractii principale continuand cu pachetul optional 'Carbon Exterior Pack', ce se compune din splitter fata, capace pentru oglinzile laterale, difuzor spate si insertii pentru stopuri realizate din fibra de carbon.

Aston Martin Rapide S

La interior, impunatorul super-sedan britanic continua sa iasa in evidenta prin cele patru scaune individuale, disponibile mai nou si intr-o combinatie de negru plus rosu. Mai mult de-atat, viitorii pasageri nu vor duce lipsa nici a unui sistem multimedia, in timp ce soferul noului Aston Martin Rapide S va avea la dispozitie pentru prima oara o camera de luat vedere la mersul cu spatele.

Aston Martin Rapide S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Aston Martin Rapide S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Ianuarie 2013