Aston Martin V12 Vantage primeste un S, plus 573 cai putere

Aston Martin V12 Vantage primeste un S, plus 573 cai putere
Aston Martin continua sa opereze modificari importante in propria-i gama de automobile, urmatoarea miscare a constructorului britanic in acest sens purtand denumirea de V12 Vantage S.
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Aston Martin au renuntat de ceva vreme la a mai oferi spre vanzare un Vantage cu motor V12, insa totul se intampla cu un motiv cat se poate de clar. La fel ca si in cazul limuzinei Rapide, care s-a transformat peste noapte in Rapide S, actualul Aston Martin V12 Vantage va fi inlocuit in perioada urmatoare cu un model V12 Vantage S.

Aston Martin V12 Vantage S

Din pacate, la acest moment nu exista nici un fel de informatie cu privire la pretul noului Aston Martin V12 Vantage S, insa acest aspect nici nu mai conteaza atunci cand aruncam o privire asupra fisei cu specificatii tehnice ce acompaniaza ultima creatie a constructorului de supercaruri din Gaydon.

Aston Martin V12 Vantage S

Intr-o alta ordine de idei, spre deosebire de modelul pe care il inlocuieste, noul Aston Martin V12 Vantage S vine la pachet cu nu mai putin de 573 cai putere si 620 Newton-Metri. Mai mult de-atat, propulsorul V12 de sase litri ascuns sub capota este acum cuplat la o transmisie Sportshift III AMT cu sase rapoarte, performantele rezultate fiind dintre cele mai impresionante: acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde si viteza maxima de 330 kilometri pe ora!

Aston Martin V12 Vantage S

Dar noul V12 Vantage S nu este doar cel mai rapid Aston Martin de strada din istoria constructorului britanic - dupa exclusivistul One-77, bineinteles, ci este si unul dintre cele mai manevrabile. Acest lucru se datoreaza in special suspensiei revizuite, ce se poate lauda cu prezenta unor amortizoare reglabile dezvoltate de inginerii din Gaydon impreuna cu specialistii Bilstein.

Aston Martin V12 Vantage S

De asemenea, nu lipseste din meniu nici sistemul de franare semnat Brembo si accesorizat cu discuri carbon-ceramice de dimensiuni mai mult decat generoase, lista cu ingrediente magice continuand cu kitul aerodinamic revizuit, la care se mai adauga si un set de jante ultra-usoare pe 19 inci, livrat in compania unei perechi de anvelope marca si modelul Pirelli P-Zero Corsa.

Aston Martin V12 Vantage S

In ceea ce priveste interiorul, noul Aston Martin V12 Vantage S combina insertiile de piele cu accentele de alcantara si ornamentele din fibra carbon intr-un pachet ce ofera un maximum de eleganta si sportivitate, atingerea finala fiind adusa in cele din urma de cusaturile contrastante regasite atat la nivelul scaunelor sport, cat si la nivelul fetelor usilor.

Aston Martin V12 Vantage S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Aston Martin V12 Vantage S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2013