Au ajuns pe internet mai devreme cu o saptamana. Uite primele imagini oficiale cu noul Lamborghini Urus!

Au ajuns pe internet mai devreme cu o saptamana. Uite primele imagini oficiale cu noul Lamborghini Urus!
  • Primele imagini oficiale ale noului Lamborghini Urus au ajuns pe internet
  • Imaginile in cauza ne prezinta fara perdea interiorul viitorului SUV italian
  • Premiera mondiala a fost programat pentru data de 4 a lunii decembrie
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va debuta in mod oficial mai devreme de inceputul lunii viitoare, mult anticipatul Lamborghini Urus se vede nevoit sa renunte inca de astazi la cateva dintre marile sale secrete.

Botezat dupa conceptul lansat acum mai bine de jumatate de deceniu si cunoscut de intreaga planeta sub numele de Urus, primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini va debuta in mod oficial la inceputul lunii decembrie, cu ocazia unui eveniment special chiar la italieni acasa, in Sant'Agata Bolognese.

Intre timp, producatorul de automobile sport si supersport aflat sub tutela Grupului Volkswagen duce o campanie de teasing care sa sporeasca interesul publicului larg care, iata, nu isi mai are rostul daca luam in considerare ce s-a intamplat chiar in aceasta dimineata, in urma cu numai cateva momente.

Este vorba, mai precis, despre aparitia unui numar de trei fotografii (aparent) oficiale, ce surprind in premiera absoluta interiorul mult anticipatului Lamborghini Urus fara niciun fel de camuflaj - scotand astfel la iveala atat instrumentele de bord digitale, cat si cele doua display-uri tactile de la nivelul consolei centrale.

Tot cu ajutorul imaginilor respective mai putem observa, de asemenea, si cum au reusit italienii sa combine sportivitatea cu practicabilitatea, primul SUV din istoria moderna a companiei cu sediul din Sant'Agata Bolognese adoptand in imediata apropiere a cotierei, pe partea pasagerului, doua suporturi pentru pahare.

Dupa cum precizam si anterior, noul Lamborghini Urus va debuta in mod oficial la inceputul lunii decembrie, pe data de 4, alaturi de un benzinar V8 twin-turbo de patru litri si aproximativ 650 de cai putere, capabil sa il propulseze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de sub 3.7 secunde, potrivit zvonurilor.

Lamborghini Urus - Interior

Lamborghini Urus - Interior

Lamborghini Urus - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2017