Au aparut imagini noi cu cel mai tare Porsche 911 din istorie. Cand se lanseaza modelul german

Au aparut imagini noi cu cel mai tare Porsche 911 din istorie. Cand se lanseaza modelul german
  • Au aparut imagini noi cu cel mai tare Porsche 911 din istorie
  • Ultimele zvonuri anunta 700 CP pentru versiunea 991.2 GT2 RS
  • Debutul oficial va avea loc chiar in acest weekend, la Goodwood
Distribuie pe Facebook

Internetul a fost luat cu asalt in aceasta dimineata de noi imagini oficiale ale mult anticipatului Porsche 911 GT2 RS. Potrivit ultimelor zvonuri si speculatii, impresionantul automobil german va debuta chiar weekend-ul acesta, la Goodwood.

Porsche pregateste lansarea celui mai tare 911 din istoria companiei, modelul 991.2 GT2 RS. Automobilul german va debuta oficial chiar la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul Festivalului de Viteza de la Goodwood (FOS), spun ultimele zvonuri.

Conform acelorasi surse, propulsia va fi asigurata de o motorizare twin-turbo de 3.8 litri si undeva in jurul a 700 cai putere. O cutie automata cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune spate vor completa, se pare, fisa tehnica a noii creatii din Stuttgart.

Porsche 911 GT2 RS - Noi poze

Porsche 911 GT2 RS - Noi poze

Asa se face ca sprintul de la 0 la 100 km/h ar putea dura mai putin de trei secunde. De asemenea, cele mai recente informatii indica o viteza maxima de peste 340 kilometri pe ora atunci cand vine vorba despre cel mai tare 911 din istoria companiei Porsche.

Din punct de vedere estetic, noul 991.2 GT2 RS prezinta un pachet aerodinamic pe masura performantelor anterior mentionate. Vorbim, mai exact, de spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente si, totodata, un eleron de dimensiuni mai mult decat generoase.

In stilul caracteristic versiunii GT3 RS, mult anticipatul automobil german mai propune la exterior si o sumedenie de prize de aer, plus un set de jante cu prindere centrala. Meniul interior cuprinde, in schimb, scaune de tip scoica si roll-cage in spatele acestora.

Noul 991.2 GT2 RS pastreaza si cateva dintre dotarile de lux ale modelului 'normal', precum bordul din piele, climatizarea automata sau sistemul de navigatie. Este insa de asteptat ca anumite echipamente sa poate fi indepartate pentru un minus de kilograme.

Mai multe detalii cu privire la cel mai tare 911 din istoria companiei Porsche vor fi disponibile in perioada imediat urmatoare de timp. Alaturi, bineinteles, de alte cateva fotografii la rezolutie mare si, de ce nu, o intreaga galerie video, care sa capteze inclusiv sunetul motorului.

Porsche 911 GT2 RS - Noi poze

Porsche 911 GT2 RS - Noi poze

Porsche 911 GT2 RS - Noi poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche 911 GT2 RS - Noi poze
mai multe