Au crezut ca nu vad bine, asa ca s-au apropiat mai mult. Surpriza care ii astepta 'la colt'. GALERIE FOTO

Au crezut ca nu vad bine, asa ca s-au apropiat mai mult. Surpriza care ii astepta 'la colt'. GALERIE FOTO
  • Cel mai inedit BMW Seria 7 vine din Olanda
  • Respectivul exemplar are o caroserie in culoarea turcoazului
  • Sub capota se ascunde un motor V8 de 450 CP
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 7 de ultima generatie face senzatie pe strazile din Olanda cu imensa lui caroserie finisata intr-o nuanta de... turcoaz.

Este unul dintre cele mai elegante si, totodata, sofisticate automobile ale planetei, insa proprietarul lui a ales sa il imbrace intr-un costum de culoarea turcoazului.

Asa se poate rezuma, pe scurt, povestea acestui BMW Seria 7 de ultima generatie, care face senzatie pe strazile din Olanda cu nuanta inedita a caroseriei sale.

Pe langa aceasta, inedita limuzina de origine bavareza se mai poate lauda si cu patru jante din aliaj caracterizate de un design multispita si o finisare cromata.

BMW Seria 7 turcoaz

Sub capota, dupa cum o sugereaza si inscriptia 750i, se regaseste un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri, cuplata la o transmisie automata cu opt trepte de viteza.

Fisa tehnica anunta o putere maxima de 450 CP, care se traduce atat printr-un sprint de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde, cat si printr-o viteza de top de 250 km/h.

In Romania, noul BMW Seria 7 porneste de la 89.429 euro - pentru modelul cu motor diesel de 265 cai putere, in timp ce varianta 750i pleaca de la 110.611 euro.

Daca mai conteaza, echiparea standard a limuzinei bavareze cuprinde tapiterie din piele, scaune fata incalzite, climatizare automata, dar si sistem de navigatie.

Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si iluminarea ambientala, camera pentru marsarier, instalatia audio HI-FI sau functia Soft-Close pentru usi.

Prezentat oficial la mijlocul anului 2015, noul Seria 7 este reprezentatul companiei BMW intr-un segment in care mai concureaza si Audi A8 ori Mercedes S-Class.

Clientii limuzinei bavareze au la dispozitie o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina - inclusiv una cu 12 cilindri in V, de 6.6 litri si peste 600 CP.

BMW Seria 7 turcoaz

BMW Seria 7 turcoaz

BMW Seria 7 turcoaz

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 7 turcoaz
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2017