Au lansat-o cand nu se astepta nimeni. Cum arata noua masina de gala de la Porsche

Au lansat-o cand nu se astepta nimeni. Cum arata noua masina de gala de la Porsche
  • Noua versiune Porsche 911 GT2 RS a fost lansata la E3
  • Sportiva germana iese in evidenta printr-un aspect brutal
  • Propulsia va fi asigurata de un benzinar de 650 - 700 CP
Distribuie pe Facebook

Ca Porsche pregatea o noua generatie a modelului 911 GT2 RS, ei bine... nu mai reprezenta niciun mister pentru nimeni. Surpriza a venit insa atunci cand masina germana a aparut, practic de nicaieri, in cadrul evenimentului Electronic Entertainment Expo.

Orasul Los Angeles gazduieste zilele acestea cel mai mare eveniment destinat jocurilor video, celebrul Electronic Entertainment Expo - E3, pe scurt.

Aici, Microsoft a tinut sa anunte urmatorul titlu din seria Forza Motorsport, in speta Forza Motorsport 7, care are ca rival Gran Turismo Sport.

Marea surpriza a venit insa atunci cand americanii au adus pe scena noul GT2 RS, o masina pe care Porsche nici macar nu a anuntat-o oficial.

Vedeta copertei jocului dezvoltat de Turn 10, respectiva sportiva germana iese in evidenta printr-un aspect brutal, inspirat de lumea curselor cu motor.

Partea frontala este caracterizata de prize uriase de aer, in timp ce posteriorul se remarca in special prin eleronul de la nivelul capotei motorului.

Nu trec neobservate, de asemenea, nici jantele in sapte duble sau aripile laterale proeminente, insotite la randul lor de prize de aer functionale.

Interiorul noii versiuni Porsche 911 GT2 RS ramane, pentru moment, un mare mister, insa ne putem astepta la mai multe detalii sportive.

Porsche 991 GT2 RS

Porsche 991 GT2 RS

Exista inclusiv posibilitatea ca sportiva germana sa renunte la anumite dotari de lux si confort pentru a mai scapa de cateva kilograme nedorite.

Un mister ramane si numarul cailor putere prezenti la datorie, ultimele zvonuri anuntand intre 650 si 700 CP pentru motorul de 3.8 litri de sub capota.

Fisa tehnica va fi completata de o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate, potrivit speculatilor care au invadat internetul.

Tinand cont de aparitia sa spontana din cadrul evenimentului E3, prezentarea oficiala a versiunii Porsche 911 GT2 RS se apropie cu pasi repezi.

Debutul public ca avea loc, in schimb, cel mai probabil in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 14 - 24 septembrie.

Porsche 991 GT2 RS

Porsche 991 GT2 RS

Distribuie pe Facebook
mai multe