Au pozat-o la munte, la nicio luna de la lansarea oficiala. Clientii primesc aceasta masina abia anul viitor

Au pozat-o la munte, la nicio luna de la lansarea oficiala. Clientii primesc aceasta masina abia anul viitor
  • Noul Lamborghini Urus a fost pozat recent in Alpii austrieci
  • SUV-ul italian ascunde sub capota un motor V8 de 650 CP
  • Primele exemplar vor fi livrate in primavara anului viitor
Distribuie pe Facebook

Sub caroseria in cinci portiere, montata frontala, se ascunde o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V, ce dezvolta nu mai putin de 650 CP. Asociata unei cutii automate cu opt rapoarte, unitatea de patru litri aduce primii 100 km/h dupa exact 3.6 secunde.

Anuntat cu mare fast la inceputul acestei luni, primul SUV din istoria moderna a companiei Lamborghini a reusit sa starneasca o adevarata isterie pe internet. Iar motivele sunt lesne de inteles, printre principalele atractii ale noului Urus numarandu-se inclusiv o motorizare V8.

O motorizare V8 cu doua turbine si capacitatea de patru litri, care dezvolta nu mai putin de 650 CP si 850 Nm. Acesteia i se alatura atat o cutie automata cu opt rapoarte, cat si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca primii 100 km/h vin dupa doar 3.6 secunde.

De cealalta parte, viteza maxima depaseste pragul celor 300 km/h si urca pana la 305 km/h. Asa se face ca discutam despre unul dintre cele mai impresionante SUV-uri ale planetei, indiferent ca este vorba despre puterea motorului sau performantele propriu-zise.


In plus, tinand cont de faptul ca avem de-a face cu un Lamborghini, nici design-ul nu este ici-colo. Ba dimpotriva: noul Urus va reusi de fiecare data sa iasa in evidenta, ajutat de prizele frontale supradimensionate, evacuarea cvadrupla si numeroasele detalii angulare ale caroseriei.

La interior, clientii vor descoperi o doza oarecum neasteptata de lux si tehnologie de ultima ora, in prim plan aflandu-se configuratia cu trei display-uri color. Unul pentru afisarea ceasurilor de bord digitale, iar celelalte doua pentru actionarea anumitor dotari de confort etc.

Si ca tot veni vorba de clienti, trebuie precizat ca primele exemplare vor ajunge pe mainile acestora abia din primavara anului viitor. Drept urmare, SUV-ul fotografiat de curand in Alpii austrieci apartine cel mai probabil vreunui executiv fie al companiei, fie al Grupului VW.

Lamborghini Urus in Alpi

Lamborghini Urus in Alpi

Lamborghini Urus in Alpi

Lamborghini Urus in Alpi

Sursa Foto: Autogespot

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Decembrie 2017