Au venit in Romania pentru a experimenta 'cel mai bun drum din lume'. Imaginile surpriza de pe contul Audi USA

Au venit in Romania pentru a experimenta 'cel mai bun drum din lume'. Imaginile surpriza de pe contul Audi USA
  • Pe contul de Facebook al Audi USA au aparut mai multe poze in Romania
  • Vorbim, mai exact, despre un R8 V10 surprins in actiune pe Transfagarasan
  • O a doua serie de fotografii ne arata un RS7 Performance in Sighisoara
Distribuie pe Facebook

Chiar daca fascinatia strainilor pentru Transfagarasan nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta, a fost o surpriza placuta pentru noi sa gasim pe contul de Facebook al Audi USA mai multe fotografii ale unui R8 V10 experimentand 'cel mai bun drum din lume'.

Sarbatoarea de Halloween de la sfarsitul lunii trecute i-a facut pe oficialii diviziei nord-americane a companiei Audi sa calatoreasca pana in Romania pentru a realiza cateva materiale promotionale cu Dracula.

Acestia nu au ratat insa nici oportunitatea de a dezlantui R8-ul V10 alaturi de care au sosit in tara noastra pe virajele 'celui mai bun drum din lume', in speta Transfagarasanul.

The hair-raising Transfăgărășan Highway is the land of quattro—and the #AudiR8 is king. Welcome to the best road in the world. #AudiTransylvania

Posted by Audi USA on Sunday, October 30, 2016



Fotografiile rezultate in urma respectivei aventuri au fost apoi publicate pe contul de Facebook al diviziei Audi USA, materialele cu pricina adunand pana in prezent peste 24.000 de like-uri si 1.200 de share-uri.

Credeai ca asta-i tot? Nu te grabi sa treci inca la concluzii. Tot cu ocazia vizitei facute in Romania, aceiasi oficiali ai producatorului auto german au mai trecut si prin Sighisioara...

... la bordul unui Audi RS7 Perfomance de 605 cai putere, dupa cum vei putea observa in imaginile publicate, din nou, pe contul de Facebook al diviziei Audi USA - imagini care au depasit 15.000 de like-uri si 1.000 de share-uri.

A 605-hp monster roams the streets of Sighișoara, the birthplace of the real Dracula. #AudiRS7 #AudiTransylvania

Posted by Audi USA on Saturday, October 29, 2016
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2016