Au vrut sa bata recordul pentru cel mai lung drift, dar nu le-a ajuns benzina. Bavarezii au alimentat masina in mers

Au vrut sa bata recordul pentru cel mai lung drift, dar nu le-a ajuns benzina. Bavarezii au alimentat masina in mers
  • Noul BMW a doborat recordul pentru cel mai lung drift in opt ore
  • Automobilul bavarez a parcurs de-a latul o distanta de 374 km
  • Performanta a fost posibila datorita alimentarii masinii in mers
Distribuie pe Facebook

Bavarezii de la BMW si-au propus ca la inceputul noului an sa bata recordul pentru cel mai lung drift in opt ore. Toate bune si frumoase pana cand au aflat ca rezervorul noului M5 nu este suficient de incapator pentru benzina necesara acestei probe.

La mai putin de trei saptamani de la doborarea recordului pentru cel mai rapid sedan de serie de pe circuitul din Shanghai, primul BMW M5 cu tractiune integrala din istoria companiei bavareze a primit o noua provocare.

Mai precis, proaspat lansatul automobil cu o caroserie in patru portiere si un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri sub capota a fost trimis sa aduca inapoi, in vitrinele din Munchen, recordul pentru cel mai lung drift in opt ore.

Inainte insa de a-i da drumul pe pista, bavarezii au realizat ca rezervorul noului BMW M5 nu este suficient de mare pentru carburantul necesar indeplinirii acestei misiuni, astfel ca au luat o decizie la care nu se astepta nimeni.

De fiecare data cand benzina era pe sfarsite, un al doilea exemplar al celebrului automobilul de inalta performanta din Munchen - cu mentiunea ca de aceasta data vorbim despre un model din generatia F10, intra pe pista...

... pentru realimentarea noului BMW M5, care a reusit astfel sa doboare recordul pentru cel mai lung drift in opt ore, dupa ce a mers de-a latul 374 kilometri, de aproape doua ori si jumatate mai mult decat rivalul sau.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2018