Audi a "furat" aceasta dotare de la S-Class si a instalat-o pe noul A8. Cum functioneaza sistemul

Audi a "furat" aceasta dotare de la S-Class si a instalat-o pe noul A8. Cum functioneaza sistemul
  • Audi a lansat in vara anului trecut un nou A8
  • Modelul german este disponibil la vanzare si in Romania
  • Propulsia va fi asiguranta momentan de un V6 TDI
Distribuie pe Facebook

Asemeni ultimei generatii a limuzinei Mercedes S-Class, noul Audi A8 ofera un sistem care permite distribuirea in cabina a unui parfum discret si placut. Dotarea este optionala, ca parte a pachetului Air quality.

Vara anului 2017 a marcat debutul unui nou Audi A8, cea de-a patra reiteratie a modelului care concureaza cu BMW Seria 7 si Mercedes S-Class dovedindu-se o adevarata demonstratie de forta din punct de vedere tehnologic.

Printre picanteriile actualei nave amiral din Ingolstadt se numara inclusiv o pereche de blocuri optice cu laser la nivelul partii frontale si OLED pentru stopuri, dar si o armata formata din 41 de sisteme de asistenta a soferului, de exemplu.

Totodata, automobilul de lux al companiei germane se mai poate lauda si cu directie integrala, plus o suspensie activa - care stie chiar si sa... ridice garda la sol a caroseriei de peste cinci metri lungime in cazul unui impact lateral.

Numarul de magie se incheie la interior, acolo unde generatia cu numarul patru a modelului Audi A8 scoate la iveala o configuratie cu doua display-uri tactile montate in centrul consolei, de unde si lipsa butoanelor fizice de altadata...

Si tot in cabina, noua nava amiral a producatorului din Ingolstadt isi intampina pasagerii alaturi de un sistem special care permite distribuirea unui parfum discret si placut, o dotare "imprumutata" de la actualul Mercedes S-Class.

Dupa cum precizam si anterior, automobilul de lux al companiei germane este disponibil la vanzare pe piata din Romania la preturi incepand de la 92.366 euro, atat intr-o versiune standard, cat si intr-o varianta LWB (99.050 euro)

Clientii au la dispozitie, cel putin la momentul de fata, doar o singura motorizare, care ia forma unui V6 TDI de trei litri si 286 de cai putere - cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte si, evident, celebra tractiune integrala quattro.

Ulterior, proaspat (re)lansatul Audi A8 va ajunge in showroom-uri si alaturi de un V6 TFSI cu 340 CP, caruia i se va alatura diverse unitati in opt cilindri, plus un propulsor W12 capabila sa dezvolte aproape 600 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2018