Audi a lansat masina asteptata de toata lumea, dar nu o va vinde decat in America. Are 444 CP sub capota si se bate direct cu M3

Audi a lansat masina asteptata de toata lumea, dar nu o va vinde decat in America. Are 444 CP sub capota si se bate direct cu M3
  • Audi a lansat primul RS5 Sportback din istoria companiei
  • Modelul german propune un motor V6 biturbo de 2.9 litri
  • Automobilul de 444 CP va fi oferit doar in SUA si Canada
Distribuie pe Facebook

Dupa ani intregi de asteptare, Audi a luat intr-un final decizia de a veni pe piata (inclusiv) cu o versiune RS a modelului A5 Sportback. Din nefericire pentru publicul european, prima generatie a sportivei in cinci portiere va fi disponibila - cel putin initial, numai peste Ocean.

Cu doar 24 de ore inainte ca Salonul Auto International de la New York sa isi deschida larg portile pentru presa de specialitate din intreaga lume, Audi a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatului RS5 Sportback.

Anuntat inca de la sfarsitul lunii ianuarie de catre seful diviziei americane a companiei germane, noua sportiva in cinci portiere gazduieste in compartimentul motor aceeasi unitate V6 twin-turbo de 2.9 litri si 444 CP precum versiunea Coupe.

O cutie automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro completeaza pachetul tehnic oferit in standard inclusiv in cazul de fata, astfel ca acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza intr-un timp de numai 3.9 secunde.

Audi RS5 Sportback

Audi RS5 Sportback

Nici clientii care pun accentul pe valoarea din dreptul vitezei maxime nu au motive de suparare, primul RS5 Sportback din istoria Audi promitand sa sprinteze pana la 280 km/h multumita pachetului Dynamic Plus disponibil in mod optional.

In plus vor costa, de altfel, si suspensie Dynamic Ride Control, diferentialul sport sau discurile carbon-ceramice, care promit sa imbunatateasca radical comportamentul in viraje al noii masini germane cu o caroserie in cinci portiere.

Din punct de vedere estetic, spoilerele fata / spate agresiv stilizate si jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 20 de inch se numara printre principalele atractii ale exteriorului, in timp ce interiorul mizeaza la randul lui pe anumite detalii unice.

Volanul cu design in trei spite si parte inferioara plata sau scaunele cu suport lateral marit si cusaturi constrastante nu sunt insa nici pe departe singurele elemente care dau savoare cabinei proaspat lansatului Audi RS5 Sportback.

Sportiva in cinci portiere a companiei germane promite sa isi intampine viitorii pasageri inclusiv alaturi de numeroase tehnologii de ultima ora, printre care si celebrul Virtual Cockpit - ecranul color destinat ceasurilor digitale si configurabile.

Audi RS5 Sportback

Audi RS5 Sportback

Audi RS5 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS5 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2018