Audi a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a nemtilor are 400 de cai si tractiune integrala

Audi a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a nemtilor are 400 de cai si tractiune integrala
  • Audi publica primele imagini si detalii ale noului RS Q3
  • Modelul este oferit inclusiv intr-o varianta Sportback
  • Sub capota regasim un benzinar 2.5 turbo de 400 de cai
Distribuie pe Facebook

Startul vanzarilor a fost programat chiar pentru luna viitoare, compania din Ingolstadt anuntand insa de pe acum preturile de pornire: 63.500, respectiv 65.000 de euro.

Lansat cu surle si trambite acum mai bine de un an, in vara anului trecut, noul Audi Q3 vine astazi cu o propunere de nerefuzat. Cel putin pentru amatorii de SUV-uri cu performante de... masina sport.

Este vorba, mai precis, despre varianta comercializata alaturi de indicativul RS, varianta care gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri.

Imprumutat de la actualul RS3, propulsorul in cauza ofera o putere maxima de 400 de cai, plus 480 Nm. Valori livrate ulterior ambelor punti, printr-o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Astfel, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai patru secunde si jumatate, in timp ce viteza de top se ridica la 250 km/h - 280 de kilometri pe ora in mod optional, spun nemtii.

Din punct de vedere estetic, noul Audi RS Q3 propune spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante pe 20 sau 21". Interiorul vine, in schimb, cu volan si scaune sport.

Printre dotarile standard se numara blocuri optice cu tehnologie LED, suspensie mai joasa cu zece milimetri - comparativ cu varianta standard, si diferite elemente finisate intr-un negru lucios.

Startul vanzarilor a fost programat chiar pentru luna viitoare, cu preturile de pornire incepand de la 63.500 de euro. Modelul Sportback, cu alura de Coupe, costa cu exact 1.500 de euro mai mult.

Audi RS Q3

Audi RS Q3

Audi RS Q3

Audi RS Q3

Audi RS Q3

Audi RS Q3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (95) Poze Audi RS Q3
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2019