Audi anunta o varianta de 605 CP pentru modelele RS6 si RS7

Audi anunta o varianta de 605 CP pentru modelele RS6 si RS7
  • Audi prezinta oficial noile RS6 si RS7 Performance
  • Cele doua modele germane ofera un total de 605 CP
  • Sprintul 0-100 km/h dureaza acum numai 3.7 secunde
Distribuie pe Facebook

S8 nu mai este singurul Audi disponibil la vanzare inclusiv intr-o versiune ultra-sportiva. Cu o extra-optiune de 605 CP se pot lauda, mai nou, si modelele RS6, respectiv RS7.

Oferita la pachet alaturi de un propulsor V8 bi-turbo de patru litri si 560 de cai putere, o transmisie ultra-rapida cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, perechea Audi RS6 Avant & RS7 Sportback ocupa cu mare usurinta un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile ale planetei.

Daca cele 3.9 secunde necesare celor doua automobile germane de inalta performanta pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri nu te satisfac insa pe deplin, ei bine... industria auto are la dispozitie cateva optiuni pentru rezolvarea acestei mici neplaceri.

Cea mai noua solutie vine chiar de la Audi, oficialii companiei din Ingolstadt anuntand in urma cu doar cateva momente lansarea unei versiuni ultra-sportiva a modelelor RS6 Avant, respectiv RS7 Sportback. O versiune botezata cat se poate de sugestiv - felicitari, ai ghicit!, Performance.

Audi RS6 si RS7 Performance

Audi RS6 si RS7 PerformanceAudi RS6 si RS7 Performance

Audi RS6 si RS7 Performance

Disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie, automobilul cu pricina este pus in miscare de acelasi V8 TFSI precum varianta standard, unitatea bi-turbo cu capacitate cilindrica de patru litri fiind insa modificata pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 605 CP si 705 Nm.

Convertite in performante, "noile" valori maxime se dovedesc arhisuficiente atat pentru a aduce primii 100 km/h dupa aproximativ 3.7 secunde, cat si pentru a impinge modelul german de inalta performanta de la 0 la 200 km/h in circa 12.1 secunde.

Motivele de bucurie se opresc aici, viteza de top ramanand in continuare limitata electronic la 250 de kilometri pe ora. Asta, bineinteles, daca nu optezi cumva pentru pachetul dynamic oferit in mod optional, capabil sa urce acul vitezometrului pana la 280, respectiv 305 km/h.

In ceea ce priveste departamentul estetic, modificarile au fost pastrate la un nivel minim, noile Audi RS6 si RS7 Performance reusind sa impresioneze printr-o pereche de spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus un set de jante din aliaj cu design in cinci spite.

Accentele omniprezente de gri mat de la nivelul caroseriei completeaza meniul exterior, pe cand interiorul ne intampina cu insertii de piele si / sau Alcantara, dar si accente de fibra de carbon. Nu lipsesc insa din peisaj nici cusaturile contrastante, realizate partial sub forma de fagure, volanul cu o parte inferioara plata sau scaunele sport individuale.

Audi RS6 si RS7 Performance

Audi RS6 si RS7 PerformanceAudi RS6 si RS7 Performance

Audi RS6 si RS7 Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Audi RS6 si RS7 Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2015