Audi dezvaluie noul R8 Limited Edition

Audi dezvaluie noul R8 Limited Edition
La inceputul acestei luni, Audi si-a adjudecat cea de-a zecea victorie in cadrul Cursei de 24 de Ore de la Le Mans. Pentru a sarbatori acest succes impresionant, constructorul german va lansa pe piata din Marea Britanie o editie speciala a supercarului R8, produsa in numai 100 de exemplare.
Distribuie pe Facebook

Botezat R8 Limited Edition, noul model se va remarca inca de la prima aparitie printr-o caroserie finisata in titanium silver, aceeasi nuanta regasindu-se si la nivelul jantelor pe 19 inci. De asemenea, viitorii clienti sunt invitati sa arunce o privire si asupra etrierelor sistemului de franare, vopsite acum intr-un rosu aprins. Important de specificat: Toate culorile specifice supercarului german sunt in continuare disponibile, insa doar specialul R8 Limited Edition poate fi comandat in titanium silver.

La interior, noua editie speciala beneficiaza de scaune din piele in doua culori, aceeasi combinatie de negru si rosu regasindu-se si la nivelul usilor, al panoului de bord si, nu in ultimul rand, la nivelul consolei centrale. Mai mult de atat, cusaturile contrastante adauga o doza extra de exclusivitate, in timp ce pedalele si pragurile din aluminiu completeaza cu succes apetisantul meniu. In plus, din pachetul cu bunatati nu lipsesc nici lumina ambientala, sistemul audio semnat Bang & Olufsen sau celebra suspensie Magnetic Ride Control.

Din pacate, la capitolul putere, noul Audi R8 Limited Edition nu aduce nimic in plus. Mai exact, supercarul german ascunde sub capota un motor in opt cilindri, de 4.2 litri si 430 cai putere, ce poate fi cuplat fie la o transmisie manuala in sase trepte, fie la cutia de viteze R tronic in sapte trepte.

Noul Audi R8 Limited Edition va fi fabricat in numai 100 de exemplare si va putea fi comandat incepand cu luna iulie. Pretul de pornire se invarte in jurul sumei de 93.935 lire sterline.

Audi dezvaluie noul R8 Limited Edition Audi dezvaluie noul R8 Limited Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe