Un Audi RS4 Avant e cel mai nou membru al politiei din Australia

Un Audi RS4 Avant e cel mai nou membru al politiei din Australia
  • Un Audi RS4 Avant e cel mai nou membru al politiei din Australia
  • Masina a fost adusa pentru a strange relatia dintre cetateanul de rand si autoritatile locale
  • Automobilul german ofera un motor V8 de 4.2 litri si 450 de cai putere
Distribuie pe Facebook

In ciuda performantelor de top pe care le ofera, super-break-ul german nu va fi folosit in urmaririle la mare viteza. Ba din contra: masina a fost adusa pentru a strange relatia dintre cetateanul de rand si autoritatile locale.

Echipat cu un propulsor V8 capabil sa livreze 450 CP si 430 Nm, Audi-ul RS4 Avant ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice modele de clasa medie. Adaugam in meniu si o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala, iar concluziile sunt dintre cele mai clare.

Doar 4.7 secunde dureaza procesul de accelerare de la 0 la 100 km/h, performanta cu pricina transformand super-break-ul german - alaturi de viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, in genul de automobil cu care nu vrei sa te pui: nici in oras, dar nici pe autostrada.

Aceleasi cifre si numere din cadrul fisei cu specificatii tehnice recomanda Audi-ul RS4 Avant drept candidatul perfect pentru un post in politia rutiera, concluzie la care se pare ca au ajuns si mai marii autoritatii Lake Illawarra Local Area Command.

Numai inr-o oarecare masura, ce-i drept, super-break-ul german avand mai degraba misiunea de... "a incuraja cetatenii de toate varstele sa intre in vorba cu politia locala". Nu de alta, dar se pare ca o comunitate aflata in stransa legatura cu institutia respectiva intelege mai bine actiunile acesteia.

Intre timp, reamintim ca Audi-ul RS4 Avant angajat de fortele australiene a fost scos din productie de luni bune, o noua generatie a modelului de inalta performanta din Ingolstadt fiind asteptata sa-si fata aparitia chiar in cursul anului viitor, conformt publicatiei Autocar.

Aceleasi surse indica si inlocuirea V8-ului amintit anterior cu o unitate in sase cilindri, de trei litri, dotata cu o turbina electrica si alte cateva bunatati tehnice care sa contribuie radical la atingerea pragului de 500 de cai putere.

Audi RS4 Avant de politie

Audi RS4 Avant de politie

Audi RS4 Avant de politie

Audi RS4 Avant de politie

Audi RS4 Avant de politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi RS4 Avant de politie
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 August 2015