Audi si Mercedes nu pot concura cu asa ceva. Cum arata cea mai noua masina lansata de BMW pe piata din Romania

Audi si Mercedes nu pot concura cu asa ceva. Cum arata cea mai noua masina lansata de BMW pe piata din Romania
  • Audi si Mercedes nu pot concura cu asa ceva
  • Cum arata cea mai noua masina lansata de BMW pe piata din Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED - plus tapiterie din piele si scaune incalzite.

Prezentat publicului larg in urma cu doar cateva zile, noul BMW Seria 8 Facelift a fost lansat, de curand, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la numai 96.331 de euro, cu ghilimelele de rigoare - potrivit informatiilor regasite si pe site-ul importatorului local.

Comercializata sub indicativul 840i Gran Coupe, cea mai ieftina versiune a masinii pentru care rivalii de la Audi si Mercedes nu au niciun raspuns ascunde sub capota, in compartimentul motor, un benzinar cu sase cilindri in linie. De trei litri si undeva in jurul a 333 de cai putere - dupa cate se pare.

BMW Seria 8 Facelift

BMW Seria 8 Facelift

BMW Seria 8 Facelift

De un propulsor similar se bucura si varianta 840d xDrive Gran Coupe, respectiva unitate venind insa 340 CP. Aceasta se poate lauda si cu un sistem mild-hybrid pe 48 de volti - ce pune la dispozitia persoanei de la volan alti 11 cai putere, potrivit si fisei tehnice.

Versiunea imbunatatita a masinii comercializate de BMW sub denumirea de Seria 8 Gran Coupe a mai pregatit, intr-un final, si o aroma M850i xDrive. Acompaniata de o motorizare cu opt cilindri in V, de 4.4 litri si 530 CP - de unde si un timp de circa 3.9 secunde pentru proba 0 - 100 de kilometri pe ora.

Noul Seria 8 Facelift mai este disponibil la vanzare - pe piata din Romania, si in alte configuratii, precum 840i xDrive Gran Coupe, 840i Coupe, 840i xDrive Coupe, 840d xDrive Coupe, dar si M850i xDrive Coupe. Potrivit informatiilor regasite si pe site-ul importatorului local.

Totodata, clientii cu dare de mana vor mai putea opta si pentru un 840i Cabriolet, un 840i xDrive Cabriolet, un 840d xDrive Cabriolet, dar si un M850i xDrive Cabriolet - astfel ca nota de plata urca pana la o suma de 139.409 euro. Fara a pune insa la socoteala si costul eventualelor echipamente optionale.

BMW Seria 8 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze BMW Seria 8 Facelift
mai multe