Primul BMW Seria 8 cu tractiune integrala si motor diesel a primit o noua versiune. Bavarezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale despre noua masina

Primul BMW Seria 8 cu tractiune integrala si motor diesel a primit o noua versiune. Bavarezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale despre noua masina
  • Primul BMW Seria 8 cu tractiune integrala si motor diesel a primit o noua versiune
  • Bavarezii au publicat acum primele imagini si detalii oficiale despre noua masina
Distribuie pe Facebook

Varianta imbunatatita a gamei ce concureaza impotriva unor produse ca Bentley Continental GT se bucura - printre altele, si de o grila iluminata.

Lansat cu surle si trambite in vara lui 2018, la aproape 20 de ani de la incheierea productiei originalului, actualul Seria 8 a primit de curand - zilele trecute, un facelift minor. Disponibila la vanzare, ca si pana acum, in trei versiuni diferite de caroserie - Coupe, Convertible si Gran Coupe, noua masina se bucura in standard, indiferent de motorizare, de pachetul sport M, conform companiei producatoare.

Aceeasi varianta imbunatatita a gamei ce concureaza impotriva unor nume precum Bentley Continental GT mai ofera - din seria fara costuri suplimentare, potrivit unui comunicat de presa publicat recent, si o grila iluminata a radiatorului, Iconic Glow.

BMW Seria 8 Facelift

Meniul specific departamentului exterior continua cu cateva modificari insesizabile, mai in gluma, mai in serios, la nivel de spoilere - acompaniate, dupa cate se spune, de unele optiuni proaspete pentru jantele din aliaj si nuantele caroseriei. In cabina - de cealalta parte a portierelor, tapiteria din piele Merino este pusa, la randul ei, la dispozitia clientilor in standard, similar scaunelor multifunctionale.

Seria ingredientelor ce alcatuiesc reteta caracteristica interiorului cuprinde inclusiv un display central cu functie touch si o diagonala mai mare decat anterior, de 12.3 inch - fata de 10.25 inch, cat masura unitatea prezenta pe versiunea pre-facelift.

In plan tehnic, varianta imbunatatita actualului BMW Seria 8 nu aduce nimic nou - masina ce concureaza impotriva unor produse ca Bentley Continental GT oferind, in continuare, doua motoare cu sase cilindri - unul pe benzina, altul pe motorina, si un singur V8. O singura optiune pot bifa si consumatorii de tractiune spate, 840i, devoratorii de xDrive fiind intampinati de un 840i, un 840d si un M850i.

BMW Seria 8 Facelift

BMW Seria 8 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (86) Poze BMW Seria 8 Facelift
mai multe