Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.044 de cai sub capota si face suta in doar 2.4 secunde

Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna. Are 1.044 de cai sub capota si face suta in doar 2.4 secunde
  • Audi-ul cu care niciun BMW sau Mercedes nu indrazneste sa se puna
  • Are 1.044 de cai sub capota si face suta in doar 2.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai puternice si, totodata, performante modele produse vreodata, urmatorul exemplar pluseaza cu un cuplu de 1.210 Nm.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta amenintatoare de negru, o culoare similara definind, mai mult ori mai putin surprinzator, si jantele cu diametrul de 22 de inch, confectionate dintr-un aliaj usor. La polul opus, de cealalta parte a portierelor, pe langa multiplele insertii interioare de piele partial perforata, acelasi RS6 Avant de ultima generatie, modificat de specialistii de la Power Division, se mai poate lauda si cu nenumarate ornamente realizate din fibra de carbon, cu o instalatie de climatizare automata etc.

Principalul element de atractie il reprezinta insa unitatea de sub capota, instalata in compartimentul motor, ce transforma respectivul break intr-un cosmar pentru M5, dar si E 63 S: un V8 condimentat cu o capacitate cilindrica de patru litri, plus diferite upgradeuri sinonime cu un total de 1.044 CP, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp demn de un Bugatti Veyron, fara niciun fel de exagerare: numai 2.4 secunde, daca este sa dam crezare urmatorului video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Aprilie 2023