Audi-ul cu motor de Porsche, la vanzare si in Romania. Cat trebuie sa platesti pentru el

Audi-ul cu motor de Porsche, la vanzare si in Romania. Cat trebuie sa platesti pentru el
  • Audi a lansat in Romania noul RS5 Coupe
  • Modelul german ofera un motor de 450 CP
  • Preturile pornesc de la 84.016 euro
Distribuie pe Facebook

Pe langa versiunea imbunatatita a modelului RS3 Sportback, Audi a mai adus in Romania si noul RS5 Coupe. Echipat cu acelasi V6 bi-turbo precum Porsche Panamera 4S, automobilul german este disponibil la vanzare pentru cel putin 84.016 euro.

Spre deosebire de ziua de ieri, care a venit cu pretul de pornire al celui mai puternic hot-hatch din lume, in speta modelul RS3 Sportback, sfarsitul acestei saptamani ne aduce costul de achizitie al noului RS5 Coupe.

Pus in miscare de acelasi V6 bi-turbo de 2.9 litri precum Porsche Panamera 4S, cu mentiunea ca puterea maxima se ridica in cazul de fata la 450 CP, automobilul german este disponibil la vanzare in Romania de la 84.016 euro.

Audi RS5 Coupe

Exceptand unitatea anterior amintita, clientii mai primesc in standard si o cutie automata cu opt rapoarte, respectiv un sistem de tractiune integrala quattro, astfel ca primii 100 km/h sosesc dupa doar 4.9 secunde.

Asemeni celui mai puternic hot-hatch din lume, modelul RS3 Sportback, noul Audi RS5 Coupe are o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h, care poate fi mutata la 280 km/h dupa achitarea unei sume de 1.700 euro.

Optional sunt oferite, de asemenea, si farurile cu matrice de LED-uri, plafonul realizat din fibra de carbon, suspensia Dynamic Ride Control, discurile de franare ceramice si, nu in ultimul rand, diferentialul Sport.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarile incluse in suma de 84.016 euro, automobilul german propune - printre altele, si tapiterie din piele, plus alcantara, scaune fata cu reglare electrica sau, deloc surprinzator, climatizare automata.

Comparat cu competitia, noul Audi RS5 Coupe este cu peste 5.700 euro mai scumpa decat versiunea standard a actualului Mercedes C63 AMG Coupe (476 CP), insa costa cu 2.556 euro mai putin decat varianta de S, cu 510 CP sub capota.

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Audi RS5 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Audi RS5 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2017