Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW M5 si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS7 Sportback. Cum arata in realitate

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW M5 si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS7 Sportback. Cum arata in realitate
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW M5
  • Lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS7 Sportback
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor V8 cu capacitatea de patru litri lucreaza alaturi de o transmisie automata in opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti nici mai mult, nici mai putin de 630 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca din prima parte a toamnei lui 2019, actualul RS7 Sportback a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Audi a introdus recent - chiar pe parcursul zilelor trecute, o noua aroma a modelului conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW M5, daca mai trebuia cumva precizat.

Cunoscuta sub denumirea de RS7 Sportback Performance, respectiva masina a pregatit - la randul sau, o unitate cu opt cilindri in V, de 3.996 de centimetri cubi, pe benzina, cresterea in dimensiuni a turbinelor si a presiunii la care acestea lucreaza facand ca persoana de la volan sa aiba acum, la dispozitie, 630 CP.

Disponibil la preturi incepand de la o suma de 135.000 de euro, autoturismul in cauza promite - prin urmare, sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.4 secunde, acul vitezometrului urmand sa isi continue apoi incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza limitata de top la 280. Sau - optional, 305 kilometri pe ora.

Lista elementelor caracteristice automobilului comercializat de Audi sub numele de RS7 Sportback Performance continua cu o cutie automata in opt trepte, modificata pentru o doza extra de performanta, cu un diferential central blocabil, plus diferite detalii menite sa mai stearga din kilogramele de pe fisa cu specificatii tehnice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Decembrie 2022