Audi vrea sa te faca sa uiti de viitorul BMW M3 Touring si lanseaza doua versiuni imbunatatite ale actualului RS4 Avant

Audi vrea sa te faca sa uiti de viitorul BMW M3 Touring si lanseaza doua versiuni imbunatatite ale actualului RS4 Avant
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de viitorul BMW M3 Touring
  • Lanseaza doua versiuni imbunatatite ale actualului RS4 Avant
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu mai dureaza acum decat 3.9 secunde, seria vestilor bune continuand cu viteza maxima de 290 de kilometri pe ora - potrivit unui comunicat oficial de presa.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si insotit de un motor V6 cu doua turbine - dezvoltat impreuna cu specialistii companiei Porsche, actualul RS4 Avant ocupa un loc fruntas in clasamentul celor mai performante break-uri ale planetei. Exista insa loc si de mai bine, dupa cum au demonstrat-o, in timp, diferite ateliere de tuning.

De data aceasta, de imbunatatirea retetei caracteristice modelului ce se pregateste de prima sa batalie cu un BMW M3 Touring s-a ocupat insusi Audi - producatorul cu sediul in Ingolstadt punand la dispozitia clientilor autoturismului de 2.9 litri si 450 de cai putere doua pachete Competition.

Audi RS4 Competition Plus

Audi RS4 Competition Plus

Audi RS4 Competition Plus

Oferit in schimbul unei sume de circa 7.875 de euro - potrivit unui comunicat oficial de presa, primul dintre cele doua meniuri mentionate anterior cuprinde inclusiv un nou soft pentru transmisia cu opt rapoarte, sinonim cu reducerea timpilor necesari pentru schimbarea treptelor de viteza. Nenumarate modificari au fost operate si la nivelul diferentialului.

Aceeasi versiune Competition a actualului Audi RS4 Avant se mai poate lauda si cu o evacuare mai zgomotoasa - ce iese in evidenta, din punct de vedere estetic, prin tips-urile insotite de o nuanta mata de negru, si cu o viteza maxima mai mare decat in mod normal, de 290 de kilometri pe ora.

Constructorul cu sediul in Ingolstadt a mai pus la punct - in speranta ca ii va face pe cumparatorii de break-uri cu performante de supercar sa uite de viitorul BMW M3 Touring, si o varianta Competition Plus. Disponibila in compania unei note de plata de 11.875 de euro, respectiva optiune pluseaza cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in doar 3.9 secunde.

O alta veste buna consta in suspensia coilover cu reglare manuala - ce va permite, potrivit unui comunicat oficial de presa, o reducere a garzii la sol cu pana la 20 de milimetri comparativ cu un Audi RS4 Avant standard, normal, presupunand ca mai era necesara o asemenea precizare.

Audi RS4 Competition Plus

Audi RS4 Competition Plus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Audi RS4 Competition Plus
mai multe