Automobilul care anunta sfarsitul unei ere. Cum arata ultimul S-Class cu motor V12 biturbo

Automobilul care anunta sfarsitul unei ere. Cum arata ultimul S-Class cu motor V12 biturbo
  • Mercedes publica primele imagini oficiale ale noului S65 AMG Final Edition
  • Ultimul S-Class sedan cu motor V12 biturbo de sase litri vine la Geneva
  • Productia este limitata la numai 130 de exemplare de culoare neagra
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat la inceputul acestei saptamani primele fotografii ale noului S65 AMG Final Edition, ultimul S-Class sedan cu motor V12 biturbo de sase litri.

Organizata in perioada 7 - 17 martie 2019, editia cu numarul 89 a Salonului Auto International de la Geneva marcheaza sfarsitul motorizarii V12 biturbo de sase litri sub capota limuzinei Mercedes S-Class.

Mai putin fericitul eveniment va fi celebrat de producatorul german de masini prin lansarea unui model S65 AMG Final Edition, a carei producatie nu va depasi un total de 130 de exemplare.

Fiecare dintre acestea va beneficia de o caroserie de culoare neagra, insotita de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch si numeroase accente contrastante, finisate intr-o nuanta similara bronzului.

O tema similara adopta si interiorul pentru patru persoane, care ofera in standard patru scaune individuale si o consola ce se intinde de-a lungul intregii cabine, potrivit celor mai recente informatii.

Sub capota, noul model Mercedes S65 AMG Final Edition gazduieste, evident, un motor V12 biturbo de sase litri, care livreaza puntii spate undeva in jurul a 630 de cai putere si 1.000 Nm.

In comparatie cu versiunea normala, automobilul construit in numai 130 de exemplare atinge o viteza maxima de 300 km/h, multumita pachetului AMG Driver inclus de-aceasta data in dotarea de baza.

Detaliile referitoare la limuzina programata sa debuteze in cadrul editia cu numarul 89 a evenimentului Geneva International Motor Show lipsesc la momentul interior, insa vor fi publicate ulterior.

Pentru moment, oficialii producatorului german de masini au preferat sa incheie prin a afirma ca viitorii clienti ai extrem de specialului sedan vor mai primi in standard si o prelata speciala.

Mercedes S65 AMG Final Edition

Mercedes S65 AMG Final Edition

Mercedes S65 AMG Final Edition

Mercedes S65 AMG Final Edition

Mercedes S65 AMG Final Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes S65 AMG Final Edition
mai multe