Bagi in viteza, calci acceleratia, iar cateva secunde mai tarziu gonesti deja cu peste 250 km/h. VIDEO

Bagi in viteza, calci acceleratia, iar cateva secunde mai tarziu gonesti deja cu peste 250 km/h. VIDEO
  • Nemtii de la PP Performance au dat nastere unuia dintre cele mai rapide Audi-uri ale planetei
  • Proiectul respectivei companii de tuning are la baza ultimul RS6 Avant si ofera 750 cai putere
  • Break-ul producatorului de automobilul din Ingolstadt promite o viteza maxima de 340 km/h
Distribuie pe Facebook

Trecut recent prin mainile germanilor de la PP Performance, de unde s-a intors cu 750 CP sub capota, urmatorul Audi RS6 concureaza acum pentru un loc fruntas in topul celor mai rapide automobile ale planetei.

560 cai putere, 0 - 100 km/h in 3.9 secunde si viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora. Sunt cifrele si numerele celui mai rapid break din istoria companiei Audi, modelul RS6 Avant.

Insuficiente, insa, in unele cazuri, astfel ca producatorul german de automobile a luat la un moment dat decizia de a lansa pe piata o versiune Performance, de 605 cai putere, 3.7 secunde si 305 kilometri pe ora.

Nici aceste noi valori nu au reusit sa ii multumeasca pe toti, astfel ca unii dintre posesorii deja rapidului Audi RS6 Avant au apelat la specialistii din industria tuningului pentru o mana de ajutor.

Asa a luat nastere inclusiv urmatorul exemplar, al carui propulsor V8 bi-turbo de patru litri a fost modificat de germanii de la PP Performance atat pentru o putere maxima de 750 CP, cat si pentru o viteza de top de 340 kilometri pe ora.

Dupa cum era de asteptat, nu exista motive de ingrijorare nici la nivel de acceleratie, respectivul Audi RS6 Avant lasand impresia ca poate trece de 290 km/h mai repede decat un avion de vanatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe