Batman si-ar vinde o aripa pentru 'masina' asta. E construita cap-coada din fibra de carbon

Batman si-ar vinde o aripa pentru 'masina' asta. E construita cap-coada din fibra de carbon
  • KTM publica primele fotografii si informatii oficiale ale editiei X-Bow Black
  • Noua versiune speciale propune o caroserie din fibra de carbon, plus jante BBS de culoare neagra
  • Propulsorul turbo de doi litri si provenienta Audi dezvolta acum 320 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Austriecii de la KTM vin cu o noua propunere pentru amatorii de senzatii tari. Se numeste X-Bow Black Edition si ofera un motor turbo de 320 de cai putere, plus o constructie integrala din fibra de carbon.

Dupa zile, saptamani si chiar luni intregi de asteptare, a venit momentul ca austriecii de la KTM sa ne incante privirile cu o noua creatie demna de filmele SF - cu sau fara eroi pozitivi ori negativi.

Botezata simplu si oarecum sugestiv X-Bow Black Edition, capodopera cu pricina impresioneaza in special prin caroseria dramatic stilizata care este acum realizata integral din fibra de carbon.

Mult ravnitul material depaseste insa granita banalelor spoilere fata / spate, respectiv panouri laterale, cei mai curiosi din fire urmand a da nas in nas cu el inclusiv la nivelul podelei sau carcasei motorului.

KTM X-Bow Black EditionKTM X-Bow Black Edition

Asemeni modelului standard, noul KTM X-Bow Black Edition se lauda cu o constructie din fibra de carbon si atunci cand vine vorba despre structura monococa peste care a fost asezata caroseria.

In ceea ce priveste motorizarea, capodopera cu pricina anunta o unitate turbo de doi litri si provenienta Audi, ce livreaza anvelopelor incalcate cu jante BBS undeva in jurul a 320 de cai putere.

Nu doar sistemul de propulsie a fost modificat pentru un plus de performanta, de un tratament similar avand parte si transmisia manuala optimizata pentru a schimba treptele de viteza mai rapid ca oricand.

Detaliile oficiale cu privire la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime lipsesc cu desavarsire pentru moment, austriecii de la KTM preferand sa dezvaluie in schimb ca noul X-Bow Black Edition propune la nivel de interior o combinatie de piele si velur, ambele finisate intr-o nuanta de negru.

KTM X-Bow Black Edition

KTM X-Bow Black EditionKTM X-Bow Black Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze KTM X-Bow Black Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2016