Bentley a lansat o masina care costa 3.5 milioane de dolari, dar nu a spus la nimeni. Numai 19 bucati vor fi construite in total

Bentley a lansat o masina care costa 3.5 milioane de dolari, dar nu a spus la nimeni. Numai 19 bucati vor fi construite in total
  • Bentley a lansat in secret versiunea de productie a conceptului Grand Convertible
  • Numai 19 exemplare vor fi construite in total de specialistii celebrei divizii Mulliner
  • Preturile de vanzare pornesc de la 3.5 milioane de dolari, potrivit primelor informatii
Distribuie pe Facebook

Bentley a lansat in mare taina o versiune de productie a conceptului Grand Convertible, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Los Angeles in toamna anului 2014. Productia modelului respectiv - care se bucura de un plafon retractabil din material textil, va fi limitata la doar 19 exemplare, fiecare disponibil la vanzare in schimbul fabuloasei sume de 3.5 milioane de dolari.

Spre deosebire de predecesorul sau, si anume modelul Arnage, noul Mulsanne nu a fost oferit de Bentley decat intr-o versiune cu patru portiere. Situatia se va schimba insa in perioada imediat urmatoare de timp, compania britanica introducand recent - in mare taina - si o varianta Grand Convertible.

Anticipat de conceptul cu acelasi nume, prezentat in premiera mondiala cu ocazia salonului desfasurat la Los Angeles in toamna anului 2014, automobilul respectiv va fi construit de divizia Mulliner in numai 19 exemplare. Potrivit primelor informatii, pretul de vanzare se va ridica la 3.5 milioane de dolari.

Echipat cu un propulsor V8 twin-turbo de 6.75 litri si 537 de cai putere, noul Bentley Grand Convertible va ajunge pe strazi incepand cu anul 2019. Exclusivistul model echipat cu un plafon retractabil din material textil reprezinta cadoul perfect pentru aniversarea de un secol a celebrei companii din Crewe.

Din punct de vedere estetic, exclusivistul automobil construit de divizia Mulliner in numai 19 exemplare imprumuta numeroase elemente de la actualul Mulsanne, pe care este si de altfel bazat. Acestora li se alatura la interior cea mai mare bucata de lemn folosita vreodata marca detinuta in prezent de Volkswagen.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2017