Bentley la pret de Golf TDI. Uite cum arata si cat costa acest Flying Spur cu motor W12 twin-turbo

Bentley la pret de Golf TDI. Uite cum arata si cat costa acest Flying Spur cu motor W12 twin-turbo
  • Un Bentley Flying Spur din 2005 e de vanzare pentru 39.950 euro
  • Exemplarul cu pricina are la bord putin peste 210.000 kilometri
  • Modelul britanic de lux ofera un W12 bi-turbo de 560 cai putere
Distribuie pe Facebook

Un Bentley Flying Spur la pret de Volkswagen Golf? Chiar daca asa ceva pare extrem de greu de crezut, nu exageram cu absolut cu nimic atunci cand spunem ca un astfel de automobil exista cu adevarat.

Chiar daca exista o oarecare posibilitate de a ne insela, acesta ar putea fi cel mai ieftin Bentley Continental Flying Spur din lumea intreaga. Scos la vanzare de un showroom auto din Olanda, modelul britanic de lux vine la pachet alaturi de o nota de plata care se ridica la doar 39.950 de euro.

Si pentru ca nu am uitat inca ce afirmatie am facut in tilul acestui articol, ei bine... uite si raspunsul intrebarii pe care urmeaza sa o pui: un Volkswagen Golf GTD - nou-nout, ce-i drept, costa 39.090 de euro in versiunea DSG, in aceeasi tara a lalelelor si morilor de vant.

Revenind acum la Bentley-ul Flying Spur cu pricina, trebuie precizat ca acesta gazduieste in compartimentul motor un potent W12 twin-turbo cu capacitate cilindrica de sase litri si 560 de cai putere, ce lucreaza impreuna cu o cutie automata in sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Bentley la pret de Golf TDIBentley la pret de Golf TDI

Bentley la pret de Golf TDI

Drept urmare, modelul britanic de lux are nevoie de putin peste cinci secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la si inclusiv dupa pragul celor 300 de kilometri pe ora.

Nu doar aspectul mecanic impresioneaza insa in cazul de fata, acelasi Bentley Continental Flying Spur stand absolut exceptional si la capitolul dotari oferite, insertiile de piele fina, ornamentele din lemn masiv sau scaunele cu incalzire, racire si masaj fiind doar inceputul.

Asa cum era de asteptat, modelul britanic de lux ofera si faruri cu xenon, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, cruise control, climatizare automata, navigatie, trapa electrica, volan multifunctional, trapa electrica si asa mai departe.

In ceea ce priveste partea legata de varsta si kilometrajul Bentley-ului Flying Spur la pret de Volkswagen Golf TDI, lucrurile se complica intr-o oarecare masura: aproximativ 11 ani au trecut de la fabricarea modelului britanic de lux, timp in care acesta a parcurs exact 211.761 km.

Bentley la pret de Golf TDIBentley la pret de Golf TDI

Bentley la pret de Golf TDI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Bentley la pret de Golf TDI
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2016