Bentley socheaza din nou. Compania britanica anunta insertiile... de piatra

Bentley socheaza din nou. Compania britanica anunta insertiile... de piatra
  • Bentley anunta insertiile de piatra pentru interior
  • Optiunea este oferita prin intermediul departamentului Mulliner
  • De aceasta se pot bucura clientii de Continental si Flying Spur
Distribuie pe Facebook

Bentley deschide noul an asa cum l-a incheiat pe cel anterior: cu o optiune despre care se va vorbi mult timp de-acum inainte.

Sfarsitul anului 2015 a marcat debutul primului SUV din istoria celor de la Bentley, noul Bentayga impresionand mai degraba prin echipamentele din dotare decat prin design-ul propriu-zis.

Altfel spus, pentru cei care au fost invatati sa aiba absolut totul, impunatorul automobil de lux din Crewe ofera inclusiv un set de picnic, compus din pahare de cristal si tacamuri de cea mai buna calitate.

Chiar si asa, principala atractie a noului Bentley Bentayga o reprezinta de departe ceasul din aur si diamante realizat special de cei de la Breitling, al carui pret se ridica la fabuloasa suma de 150.000 de lire sterline.

Ei bine, celebra companie auto din Crewe deschide noul an asa cum l-a incheiat pe cel anterior, oficialii britanici anuntand o alta optiune despre care se va discuta mult timp de-acum inainte.

Vorbim, mai exact, despre insertiile interioare de piatra, disponibile in patru nuante diferite - Autumn White, Galaxy, Copper sau Terra Red, si exclusiv pentru gamele Continental, respectiv Flying Spur.

Dotarea cu pricina este oferite tot prin intermediul departamentului Mulliner, care a reusit sa transforme banalul material vechi de 200 de milioane de ani intr-o adevarata opera de arta in ton cu luxul contemporan.

Iar partea buna este ca cei preocupati de greutatea automobilului nu au nici un motiv real de ingrijoare, insertiile de piatra propuse de cei de la Bentley avand o grosime de numai 0.1 milimetri - detaliu care le face translucide si, drept urmare, pe placul privirii.

Insertii de piatra de la Bentley

Insertii de piatra de la Bentley

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2016