Berlina cu motor de Ferrari a fost inmatriculata pentru prima oara in 1987. Acum se vinde pentru aceasta suma de bani

  • O Lancia cu motor de Ferrari a fost scoasa la vanzare in Roma
  • Respectiva Thema 8.32 are 1987-le ca an de fabricatie
  • Nota de plata a fost stabilita la suma de 24.001 de euro
Distribuie pe Facebook

Potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate, masina in cauza are doi proprietari la activ, vopseaua originala si scaune cu reglare electrica.

La numai un singur an distanta de la prima aparitia in public a vechiului M5 E28, Lancia prezenta in fata lumii intregi un automobil cu o formula similara: practic si rapid, in acelasi timp.

Vorbim, evident, despre celebrul model Thema 8.32, un sedan pus in miscare de motorizarea cu opt cilindri in V si capacitate de 2.927 de centimetri cubi a sportivului Ferrari 308.

Lancia Thema 8.32 de vanzare

Lancia Thema 8.32 de vanzare

Lancia Thema 8.32 de vanzare

Cuplat la o cutie manuala cu cinci rapoarte, respectivul motor dezvolta in situatia de fata o putere maxima de 205 CP, mai mult decat suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7.2 secunde.

Un alt punct principal de atractie in cazul modelului Lancia Thema 8.32 il reprezenta viteza maxima constructiva, de aproximativ 235 de kilometri pe ora - deloc rau pentru anul 1986.

Interesant este si aspectul legat de dotarile disponibile, exemplarul scos de curand la vanzare beneficiind inclusiv de scaune cu reglare eletrica si chiar trapa, dupa cum reiese si din imagini.

De altfel, automobilul din aceste imagini se mai poate lauda si cu doar doi posesori in peste trei decenii, care l-au tinut intotdeauna in garaj si au pastrat totul original - pana si culoarea caroseriei.

Acum, daca vine vorba despre pretul de achizitie, ei bine... actualul proprietar al respectivei Lancia Thema 8.32 spera sa obtina pe berlina cu motor de Ferrari undeva in jurul a 24.000 de euro.

Lancia Thema 8.32 de vanzare

Lancia Thema 8.32 de vanzare

Lancia Thema 8.32 de vanzare

Lancia Thema 8.32 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lancia Thema 8.32 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2018