BMW a construit in total doar o singura masina. Cum arata in realitate

BMW a construit in total doar o singura masina. Cum arata in realitate
  • BMW a construit in total doar o singura masina
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.2 litri livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 321 de cai putere. Cel putin teoretic.

Prezentat publicului larg acum mai bine de trei decenii - inca de la inceputul anilor '90, vechiul Seria 3 E36 a fost disponibil la vanzare in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia cumparatorilor s-a numarat - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta de caroserie Compact.

BMW M3 E36 Compact

BMW M3 E36 Compact

BMW M3 E36 Compact

Mai scurta cu peste 20 de centimetri decat Coupe-ul si oferita, la pachet, alaturi de numeroase piese imprumutate de la E30, respectiva masina si-a intampinat clientii alaturi de o gama variata de motorizari. Pe benzina sau motorina, cu patru ori sase cilindri in linie si pana la 170 de cai putere.

O versiune M3 E36 Compact nu a fost niciodata lansata oficial de BMW, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca o astfel de varianta nu exista. Ba dimpotriva: unicul exemplar de fabrica a primit rolul de actor principal in cadrul urmatorului material video - care surprinde atractiile sale de ordin vizual si tehnic.

De la reteta specifica departamentului exterior, cu spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, jante supradimensionate, pana la meniul interior si volanul cu design in patru spite, scaunele de la Recaro etc ce il caracterizeaza. Din peisaj nu lipseste, evident, nici motorizarea de 321 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe