BMW a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Z4 Pure Impulse, modelul cu motor turbo de 340 de cai, cutie manuala si tractiune spate. Cat costa in Romania

BMW a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Z4 Pure Impulse, modelul cu motor turbo de 340 de cai, cutie manuala si tractiune spate. Cat costa in Romania
  • BMW a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Z4 Pure Impulse, modelul cu motor turbo de 340 de cai, cutie manuala si tractiune spate
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani si jumatate, inca din ultima parte a verii lui 2018, cel mai recent BMW Z4 din istorie isi intampina clientii - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de bavarezi la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o varianta Z4 Pure Impulse, respectivul meniu debutand cu un propulsor M TwinPower Turbo de 3.0 litri - pe benzina, ce livreaza rotilor de pe puntea spate, prin intermediul unei transmisii in sase rapoarte, cu trei pedale, o putere maxima de 340 CP.

Disponibila in schimbul unui minimum de 72.254 de euro - daca vine vorba despre piata auto din Romania, reteta cu pricina pluseaza cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproximativ 4.6 secunde, pe cand viteza de top este limitata, mai mult ori mai putin surprinzator, la pragul de 250 km/h. Un consum mediu de carburant de circa 8.5 - 8.7 litri la 100 de kilometri - ce se traduce prin emisii de dioxid de carbon de 191 - 197 de grame per km completeaza, intr-un final, fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Numarul de magie continua insa cu echiparea standard extrem de bogata, formata dintr-o nuanta exterioara de verde - cu finisare mata, jante in combinatia 19 / 20 de inch, confectionate din aliaj usor, etriere de culoare rosie, faruri cu LED si elemente interioare realizate din piele Vernasca. La care mai se adauga - dupa cum dezvaluie cei de la BMW, atat ceasuri de bord digitale si configurabile, cat si scaune sport, un sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, instalatie audio de inalta fidelitate, suspensie adaptiva, diferential LSD.

BMW Z4 Pure Impulse

BMW Z4 Pure Impulse

BMW Z4 Pure Impulse

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze BMW Z4 Pure Impulse
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2024