Cui nu-i plac masinile rapide? BMW lanseaza noul Z4 direct intr-o versiune M

Cui nu-i plac masinile rapide? BMW lanseaza noul Z4 direct intr-o versiune M
  • BMW prezinta cea de-a treia generatie a sportivei Z4
  • Oficialii vorbesc momentan doar despre varianta M40i
  • Sub capota regasim o motorizare I6 turbo cu 340 CP
Distribuie pe Facebook

Anuntata chiar la inceputul acestei zile, cea de-a patra generatie a sportivei BMW Z4 ofera in versiunea de top o motorizare turbo cu sase cilindri in linie si puterea maxima de 340 CP.

La mai bine de o saptamana de la aparitia primelor fotografii oficiale, BMW pune capat asteptarii si prezinta in premiera mondiala noul model Z4.

Pentru moment, compania bavareza se concentreaza exclusiv pe varianta M40i, a carei propulsie va fi asigurata de o unitate turbo cu sase cilindri in linie si 340 CP. In aceasta configuratie, sprintul pana la 100 km/h dureaza doar 4.6 secunde.

Noul BMW Z4

Noul BMW Z4

Exceptand motorizarea de top, sportiva celor de la BMW mai dispune si de o suspensie cu amortizoare controlate electronic, plus discuri de franare pe masura.

Din punct de vedere estetic, primul Z4 M40i din istoria companiei bavareze vine la pachet alaturi de spoilere agresiv stilizate, prize uriase de aer, dar si evacuare dubla. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele de dimensiuni generoase.

In interior, sportiva celor de la BMW se face remarca in special prin instrumentele de bord digitale montate in spatele volanului multifunctional in trei spite.

Noul BMW Z4

Conform informatiilor publicate astazi de oficialii companiei bavareze, noul Z4 va sosi pentru prima oara in fata publicului larg in luna octombrie, in cadrul Salonului Auto International de la Paris. Startul vanzarilor se va da in primavara lui 2019.

Totodata, BMW mai anunta in comunicatul de presa publicat in urma cu doar cateva momente si ca alte versiuni de motorizare vor fi prezentate in septembrie.

Reamintim intre timp ca noul Z4 este construit pe aceeasi platforma precum viitoarea generatie a sportivei Toyota Supra, cele doua avand in comun inclusiv unitatea turbo cu sase cilindri in linie si 340 CP despre care discutam mai sus.

Noul BMW Z4

Noul BMW Z4

Noul BMW Z4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Noul BMW Z4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2018