BMW a lansat o noua masina in Romania. Face parte din gama M si o poti avea inclusiv cu transmisie manuala

  • Noul BMW M2 Competition porneste in Romania de la 66.045 euro
  • Versiunea DCT costa cu aproape 4.000 euro mai mult
  • Automobilul bavarez adopta sub capota motorul S55 de pe M4
Distribuie pe Facebook

Sub capota a fost montata o versiune ceva mai putin potenta a unitatii de pe M4 Coupe - versiune care, in cazul de fata, nu dezvolta "decat" 410 CP.

Anuntat inca de la mijlocul lunii aprilie, noul M2 Competition a ajuns zilele acestea si in configuratorul de pe site-ul BMW Romania. Preturile pornesc de la 66.045 euro, iar echiparea standard include o transmisie manuala cu sase trepte de viteza.

Clientii au la dispozitie si o varianta DCT, pentru care trebuie sa scoata din buzunare un minimum 70.042 euro. Cu aceasta optiune bifata, automobilul companiei bavareze reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h si mai repede, in 4.2 secunde.

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

Indiferent insa de cutia cu care a fost echipat, noul BMW M2 Competition vine la pachet alaturi de unitatea S55 de pe M4, cu mentiunea ca in cazul de fata puterea maxima nu depaseste 410 CP. De cealalta parte, cuplul motor a ramas neschimbat: 550 Nm.

Din punct de vedere estetic, automobilul companiei bavareze iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata / spate agresiv stilizate, combinate cu o evacuare cvadrupla si jante pe 19 inch. La interior, volanul in trei spite si scaunele sport fac legea.

Oferit pe piata din Romania la un pret care pleaca de la 66.045 euro, noul BMW M2 Competition beneficiaza in standard de faruri adaptive cu tehnologie LED, climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone, dar si senzori de parcare.

Sistemul de navigatie Professional, tapiteria din piele si pilotul automat cu functie de franare sunt oferite, de asemenea, fara costuri suplimentare. Trapa electrica si scaunele fata incalzite se numara, in schimb, printre multiplele dotari optionale disponibile.

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

BMW M2 Competition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze BMW M2 Competition
mai multe