BMW anunta: 430 CP si peste 500 Nm pentru noile M3 Sedan si M4 Coupe!

BMW anunta: 430 CP si peste 500 Nm pentru noile M3 Sedan si M4 Coupe!
  • Noile BMW M3 Sedan si M4 Coupe se lanseaza anul viitor
  • Cele doua modele vor fi propulsate de un 3.0 twin-turbo
  • Valorile maxime urca pana la 430 CP si peste 500 Nm
Distribuie pe Facebook

Lansarea noilor BMW M3 Sedan si M4 Coupe este asteptata sa aiba loc abia in cursul anului viitor insa, din fericire pentru noi, nu mai e nevoie sa asteptam atat de mult timp pentru a afla valorile maxime cu care se vor lauda cele doua automobile bavareze de ultima performanta.

Este oficial. Asteptata sa debuteze in premiera mondiala in cursul anului viitor, urmatoarea generatie a modelului BMW M3 Sedan va ascunde sub capota un propulsor de trei litri, cu sase cilindri in linie si tehnologie TwinPower Turbo, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan aproximativ 430 cai putere si ceva mai mult de 500 Newton-Metri. Important de precizat si deloc surprinzator, aceeasi unitate va pune in miscare si versiunea de productie a recent lansatului BMW M4 Coupe Concept.

BMW M3 si BMW M4 la Nurburgring

De asemenea, contrar zvonurilor anterioare, cele doua automobile bavareze de ultima performanta vor beneficia in continuare de serviciile unei transmisii manuale cu sase rapoarte, aceasta fiind oferita de germani in echiparea standard. Pentru cei care nu mai gasesc insa bucuria in a dispune de trei pedale, atat urmatorul BMW M3 Sedan, cat si noul BMW M4 Coupe vor putea fi echipate si cu o cutie automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj. Mai adaugam in meniu si greutatea care se anunta sub pragul celor 1.500 de kilograme, iar cele doua modele ar trebui sa ofere nu doar un plus de performanta, ci si o doza extra de eficienta - comparativ cu generatiile anterioare.

BMW M3 si BMW M4 la Nurburgring

In ceea ce priveste aspectul vizual, atat urmatorul BMW M3 Sedan, cat si noul BMW M4 Coupe se vor remarca, in primul rand, prin plafonul lor realizat din fibra de carbon. Mai mult de atat, cele doua automobile bavareze de ultima performanta vor fi inzestrate si cu ultimele noutati in materie de aerodinamica, precum Air Curtain sau Air Breather, cu spoilerele fata / spate agresiv stilizate, oglinzi laterale special proiectate, respectiv jante de dimensiuni generoase care, in mod optional, pot ascunde discuri carbon-ceramice.

BMW M3 si BMW M4 la Nurburgring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M3 si BMW M4 la Nurburgring
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2013