BMW anunta oficial cea de-a treia generatie a modelului M5 Touring. Noul break al bavarezilor ar putea oferi pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri

BMW anunta oficial cea de-a treia generatie a modelului M5 Touring. Noul break al bavarezilor ar putea oferi pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
  • BMW anunta oficial cea de-a treia generatie a modelului M5 Touring
  • Noul break al bavarezilor ar putea oferi pana la 748 de cai si 1.000 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Dezvoltat special pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS6 Avant ori Mercedes-AMG E 63 E Performance Estate, spectaculosul meniu va plusa cu o larga varietate de elemente si detalii stilizate pentru un maxim de sportivitate vizuala.

Anul 2024 va marca renasterea bavarezului M5 Touring - cea de-a treia generatie a breakului de dimensiuni mari si inalta performanta de la BMW fiind asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in shwroomuri, la vanzare, alaturi de sistemul de propulsie PHEV de pe modelul XM. Drept urmare, presupunand ca zvonurile in cauza se vor adeveri, cumparatorii vor fi intampinati atat de o unitate V8 bi-turbo cu capacitatea cilindrica de 4.4 litri - pe benzina, cat si de un motor electric cu o baterie litiu-ion de 25.7 kWh, solutia cu pricina urmand a se traduce printr-o putere de pana la 748 CP, respectivei valori alaturandu-i-se un cuplu de 1.000 Nm.

BMW M5 Touring - Primele pozeNoul BMW M5 Touring.

Livrarea valorilor maxime se va face - oarecum inutil de adaugat, catre rotile aflate la nivelul ambelor punti, prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de 3.5 secunde, acul vitezometrului urmand sa isi continue mai apoi calatoria pana la o viteza de top limitata la 250 km/h.

Pretul de vanzare al noului BMW M5 Touring nu ramane, la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, dar este de asteptat ca cea de-a treia generatie a breakului bavarez sa se bucure, mai mult sau mai putin surprinzator, si de o pereche de spoilere agresiv stilizate - combinata cu un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase. Din peisaj nu vor lipsi insa nici scaunele sport, acelasi model proiectat proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Audi RS6 Avant si Mercedes-AMG E 63 E Performance Estate avand sa ofere cumparatorilor si o suspensie adaptiva, discuri de franare masive etc.

BMW Seria 5Noul BMW Seria 5.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M5 Touring - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Iunie 2023