BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004

BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • BMW ar putea readuce la viata o masina pe care nu a mai vandut-o din 2004
  • Daca zvonurile se adeveresc, noua generatie va intra in productia de serie din vara anului viitor
Distribuie pe Facebook

Daca zvonurile se adeveresc, noua generatie va intra in productia de serie din vara anului viitor.

Probabil cel mai apreciat BMW M3 din istorie, vechiul E46 CSL nu a fost oferit decat in 1.383 de exemplare. Fiecare acompaniat de un motor aspirat de 3.2 litri, cu 360 de cai putere, plus nenumarate imbunatatiri la nivel de sasiu.

Totodata, aceeasi masina se mai putea lauda si cu o greutate mai mica de 1.4 tone, astfel ca persoanele care au pus mana pe un astfel de automobil... ei bine, extrem de greu s-a mai despartit de el.

Iesit din productia de serie in anul 2004, vechiul M3 CSL nu a mai revenit niciodata pe strazi. Ce este drept, BMW a oferit alte versiuni similare, cel mai recent exemplu constand in editia speciala M4 GTS cu injectie cu apa din fabrica.

De asemenea, pentru persoanele dornice aflate in cautarea unei doze maxime de sportivitate si performanta, aceeasi companie a pregatit inclusiv un pachet optional Competition pentru masinile sale.

Meniul disponibil ar putea fi completat, pe viitor, si cu un nou CSL, potrivit detaliilor obtinute de publicatia Bimmer Post se dovedesc a fi adevarate. Detalii care anunta startul productiei pentru, cel mai devreme, vara anului viitor.

Respectiva varianta va avea la baza proaspat (re)lansatul BMW M4 Coupe si, daca reteta originala va juca rolul sursei principale de inspiratie, va combina un plus de cai putere cu un minus de kilograme.

Urmatorul CSL va mai dispune, daca va deveni cumva realitate, si de nenumarate imbunatatiri la nivel de sasiu, in timp ce aspectivul vizual ar trebui sa primeasca unele schimbari pentru mai multa agresivitate. Suna bine, nu-i asa?

BMW M3 CSL

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2021