A fost candva cel mai tare BMW M3 de pe strazi. Multi il considera si astazi o adevarata opera de arta

A fost candva cel mai tare BMW M3 de pe strazi. Multi il considera si astazi o adevarata opera de arta
  • A fost candva cel mai tare BMW M3 de pe strazi
  • Multi il considera si astazi o adevarata opera de arta
Distribuie pe Facebook

Inmatriculat pentru prima oara acum mai bine de un deceniu si jumatate, modelul in cauza va fi scos luna aceasta la licitatie.

Unul dintre cele numai 1.383 de exemplare ale seriei BMW M3 CSL va fi scos luna aceasta la vanzare, in cadrul unei licitatii organizate de celebra casa Silverstone Auctions. Finisat in nuanta metalizata Silver Grey, impresionantul automobil vine cu doar 14.484 de kilometri parcursi in total, conform anuntului oficial.

Pachetul disponibil in cazul de fata continua cu o motorizare aspirata de 3.2 litri si 338 de cai putere, acompaniata de controversata transmisie secventiala SMG si, daca mai era cumva nevoie de precizat, un sistem de tractiune spate - formula sinonima cu o acceleratie de la 0 la 96 km/h in aproximativ 4.6 secunde.

Acelasi BMW M3 CSL fabricat in cursul anului 2004 se mai poate lauda, in plus, si cu numeroase elemente realizate din fibra de carbon, respectiva versiune cantarind cu peste 100 de kilograme mai putin decat varianta standard. Ce este drept, din peisaj au disparut si cateva dintre dotarile de lux prezente in mod normal.

Pretul de vanzare al impresionantului automobil ce va fi scos la vanzare in ultima parte a lunii iulie, cu ocazia unei licitatii organizate de celebra casa Silverstone Auctions, reprezinta o mare necunoscuta la momentul de fata, insa nu ar fi deloc de mirare ca suma finala sa fie formata dintr-un total de... ei bine, sase cifre.

BMW M3 CSL cu 9.000 de mile

BMW M3 CSL cu 9.000 de mile

BMW M3 CSL cu 9.000 de mile

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2020