BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004

BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004
  • BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea
  • Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu sase cilindri in linie si doua turbine lucreaza alaturi de o cutie in doua pedale - cu opt rapoarte, pentru a livra rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 550 de cai si 650 Nm.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, primul autoturism din ultimii 18 ani pe care compania BMW il va vinde sub indicativul CSL a renuntat de curand - pe parcursul acestor zile, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Avand la baza actuala generatie a celebrului M4 Competition Coupe, noua sportiva a bavarezilor a pregatit - pentru inceput, un plus de circa 40 CP comparativ cu varianta mentionata si anterior, in randurile de mai sus, ceea ce se traduce printr-un total de 550 de cai.

Daca vine vorba - in schimb, despre cuplu, respectiva specificatie nu a suferit niciun fel de modificare, astfel ca unitatea ascunsa sub capota versiunii produse la fabrica din Dingolfing, in numai 1.000 de exemplare, dezvolta la randul ei 650 Nm.

BMW M4 CSL

BMW M4 CSL

BMW M4 CSL

Oferit in schimbul unei sume care porneste de la 165.200 de euro, primul BMW M4 CSL din istorie se mai poate lauda, in contrast cu plusul de 40 CP, si cu un minus de aproximativ 100 kilograme - comparativ cu aceeasi varianta cunoscuta sub numele de Competition Coupe. Secretul automobilului bavarez consta in aparitia unor noi elemente din fibra de carbon - precum capota propulsorului cu o capacitate de 3.0 litri, scaunele cu tetiere detasabile, discurile de franare etc, si disparitia banchetei.

Lista ingredientelor ce compun caracteristica departamentului tehnic continua cu o transmisie automata cu opt rapoarte - singura optiune pusa la dispozitia clientilor, tractiune spate si suspensie adaptiva cu amortizoare controlate electronic.

Cat despre performantele primului vehicul pe care compania BMW il va vinde sub denumirea de M4 CSL, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza - cu pedala de acceleratia la podea, decat 3.7 secunde. Aceeasi noua versiune lansata de producatorul bavarez mai are de anuntat - se precizeaza intr-un comunicat dat publicitatii, un 0 - 200 km/h in 10.7 secunde, o viteza limitata la 307 kilometri pe ora si un tur la Nurburgring parcurs intr-un timp de sapte minute si 20.207 secunde.

Respectiva reteta se incheie cu un pachet aerodinamic restilizat - numeroase priviri urmand sa atraga insa si detaliile de culoare galbena de la nivelul farurilor cu Laser, tennologie folosita, mai mult sau mai putin surprinzator, si de stopuri.

BMW M4 CSL

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (141) Poze BMW M4 CSL
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2022