BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975. Noua generatie ar putea costa 750.000 de euro

BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975. Noua generatie ar putea costa 750.000 de euro
  • BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975
  • Noua generatie ar putea costa 750.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea peste doar cateva saptamani. Inainte de sfarsitul anului curent.

Anuntat in urma cu mai bine de patru luni, inca de la inceputul lui iulie, modelul pe care compania BMW il va lansa in onoarea celei de-a 50-a aniversari a diviziei de performanta M a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pana la finalul lui 2022, noul 3.0 CSL Hommage ar putea fi disponibil in schimbul unei sume minime de circa 750.000 de euro, conform ultimelor informatii si detalii pe surse.

Oferit sub forma unei editii limitate - asamblata in numai 50 de unitati, exclusivistul vehicul al producatorului cu sediul in Munchen va gazdui in compartimentul motor, sub capota, un propulsor cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.0 litri. Insotit de doua turbine si o putere maxima de aproximativ 560 de cai - livrata rotilor instalate la nivelul puntii spate exclusiv prin intermediul unei transmisii manuale echipate cu un numar de sase rapoarte, daca actualele zvonuri si speculatii vor prinde viata si vor deveni realitate.

Construit dupa o reteta similara celei adoptate de versiunea M4 CSL, noul BMW 3.0 CSL Hommage se va mai putea lauda, in teorie, si cu o suspensie adaptiva, dar si cu discuri de franare carbon-ceramice. Acelasi automobil gandit pentru a celebra cinci decenii de la infiintarea diviziei de performanta M va mai beneficia, oarecum inutil de mentionat, si de o pereche de spoilere agresiv stilizate, si de un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase, de un eleron proeminent, elemente din alcantara si, eventual, un roll cage.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2022