BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975

BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975
  • BMW lanseaza pe piata o masina pe care...
  • ... nu a mai vandut-o din 1975
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia ar putea fi asigurata de un motor cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.0 litri - pe benzina.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase saptamani, la finalul lunii lui mai, primul automobil din ultimii 18 ani pe care compania BMW il va oferi alaturi de legendarul indicativ CSL nu reprezinta decat una dintre nenumaratele surprize pregatite de conducerea producatorului german pentru aniversarea cu numarul 50 a celebrei divizii de performanta cunoscute - zilele acestea, drept M GmbH.

Respectiva lista va culmina cu o versiune moderna a impresionantului 3.0 CSL, noul model - despre care se spune ca va fi vandut sub denumirea de 3.0 CSL Hommage, urmand sa debuteze pana la sfarsitul lui 2022, potrivit ultimelor detalii si informatii anuntate de oficialii constructorului din Munchen.

Construit pe baza primului BMW M4 CSL din istorie, exclusivistul autoturism din Bavaria se va bucura, la randul sau, de serviciile unei motorizari cu sase cilindri in linie, doua turbine si o capacitate de 3.0 litri. Livrarea puterii maxime - care va urca pana la 560 sau chiar 600 CP, in functie si de sursa, va fi livrata exclusiv rotilor de la nivelul puntii spate, doar prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Acompaniata de un pret compus din sase cifre, varianta moderna a fabulosului 3.0 CSL ar trebui sa cuprinda - pe langa plusul de cai, inclusiv un minus de kilograme, o alta caracteristica demna de mentionat constand, asa cum se poate observa si din primele imagini, in noul design al caroseriei cu doua portiere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2022