BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975. Noua generatie, prezentata oficial cu doar cateva momente in urma. Cum arata in realitate

BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975. Noua generatie, prezentata oficial cu doar cateva momente in urma. Cum arata in realitate
  • BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975
  • Noua generatie, prezentata oficial cu doar cateva momente in urma
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu sase cilindri in linie si o capacitate de 2.993 de centimetri cubi livreaza celui de la volan undeva in jurul a 560 de cai.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 19 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui noiembrie, mult anticipatul 3.0 CSL stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Asamblat in numai 50 de unitati, fiecare disponibila in schimbul a 750.000 de dolari, conform ultimelor zvonuri si speculatii, exclusivistul automobil al companiei din Munchen se remarca in special prin design-ul extrem de spectaculos al caroseriei in doar doua portiere, inspirat de conceptul 3.0 CSL Hommage de acum aproximativ opt ani, insa nici farurile cu tehnologie LED, plus elemente de culoare galbena, ori jantele aurii, oferite in combinatia 20 / 21 de inch, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea si nu am gresi sau exagera cu nimic.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, respectivul produs din gama BMW se bucura si de o tapiterie din Alcantara, lista atractiilor principale culminand cu unitatea de sub capota: un I6 twin-turbo de 3.0 litri, pe benzina, proiectat pentru a livra persoanei de la volan, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, o putere de circa 560 CP, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratie la podea, in mai putin de patru secunde, astfel ca din meniu nu lipsesc, oarecum inutil de precizat, nici discurile de franare carbon-ceramice masive, cu diametrul de pana la 400 de milimetri, un alt detaliu demn de mentionat constand in suspensia adaptiva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2023