BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975. Noua generatie, prezentata oficial cu doar cateva momente in urma

BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975. Noua generatie, prezentata oficial cu doar cateva momente in urma
  • BMW lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1975
  • Noua generatie, prezentata oficial cu doar cateva momente in urma
Distribuie pe Facebook

Comercializata sub numele de 3.0 CSL, varianta moderna a legendarului Batmobile ascunde sub capota, in compartimentul motor, cel mai potent propulsor cu sase cilindri in linie bavarezilor.

Asteptat cu sufletul la gura de o planeta intreaga, noul BMW 3.0 CSL a debutat, intr-un final, in cursul zilei de luni, modelul conceput special pentru a celebra 50 de ani de M remarcandu-se, la exterior, printr-un design super spectaculos - ce are ca sursa principala de inspiratie conceptul 3.0 CSL Hommage din 2015. Drept urmare, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o pereche de eleroane uriase, un numar considerabil de priviri urmand sa atraga insa si extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale ori difuzorul posterior atent sculptat.

BMW 3.0 CSL

Disponibila sub forma unei editii limitate la doar 50 de unitati, exclusivista sportiva a bavarezilor are la baza actualul M4 Coupe si se mai poate lauda cu o grila frontala restilizata, un set de jante forjate in combinatia 20 / 21 de inch, faruri cu Laser, plus o evacuare cvadrupla - elemente insotite la interior, de cealalta parte a portierelor, de o tapiterie din Alcantara, de cusaturi cotrastante, detalii din fibra de carbon, dar si doua display-uri de dimensiuni generoase.

Pretul impresionantului BMW 3.0 CSL nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - conducerea companiei producatoare dezvaluind, in schimb, ca sub capota extremului vehicul a fost instalata o unitate I6 twin-turbo, cu o capacitate de trei litri si undeva in jurul a 560 de cai putere. Livrati rotilor de pe puntea spate prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, de unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp mai mic de patru secunde.

BMW 3.0 CSL

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze BMW 3.0 CSL
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2022