BMW lucreaza la o noua sportiva cu motor central. Masina bavareza va consuma numai 2,1 la suta

BMW lucreaza la o noua sportiva cu motor central. Masina bavareza va consuma numai 2,1 la suta
  • BMW publica un nou teaser video cu viitorul i8 Roadster
  • Modelul bavarez este asteptat sa debuteze in decembrie
  • Primul detaliu oficial consta in consumul de 2,1 la suta
Distribuie pe Facebook

Gata, este oficial: BMW va lansa pe piata, in urmatoarea perioada de timp, o noua sportiva cu motor central. Masina bavareza va avea un plafon retractabil si va consuma numai 2,1 la suta, potrivit ultimelor date oficiale.

BMW a publicat la inceputul acestei saptamani un nou material video prin care anunta lansarea unei versiuni decapotabile a modelului i8. Premiera mondiala ar putea avea loc in urmatoarele doua saptamani si jumatate, conform mai multor informatii neoficiale.

Indiferent de data la care va debuta, ca o va face sau nu in cadrul Salonului Auto International ce se desfasoara la Los Angeles in perioada 1 - 10 decembrie, modelul bavarez anunta inca de pe acum ca va consuma numai 2.1 litri de carburant la 100 de kilometri. De cealalta parte, varianta Coupe reuseste sa parcurga acceasi distanta cu doi litri de benzina.

Detaliile exacte cu privire la motorizarea noului BMW i8 Roadster raman un mare mister pentru moment, insa se speculeaza ca si viitoarea decapotabila va dispune de un sistem de propulsie hibrid. Unul format dintr-o unitate 1.5 turbo si un motor electric, mai precis.

Totodata, anumite voci sustin ca, odata cu introducerea versiunii decapotabile, automobilul bavarez va ajunge sa numere sub capota undeva in jurul a 420 CP, o crestere de aproximativ 50 CP comparativ cu modelul actual. Intr-un final, bateria litiu-ion ar putea fi inlocuita cu una de capacitate superioara, astfel ca autonomia in modul complet electric va creste cu cativa kilometri.

Revenind la mult anticipatul BMW i8 Roadster, presa de specialitate mai sustine si ca acesta va dispune de un plafon textil retractabil manual, plus o serie de noutati tehnologice. Care dintre zvonurile enumerate de-a lungul ultimelor randuri se vor adeveri si care nu, ramane de vazut.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2017