BMW M5 Facelift - Primele imagini oficiale!

BMW M5 Facelift - Primele imagini oficiale!
Bavarezii de la BMW pregatesc un facelift pentru modelul BMW M5, iar primele imagini oficiale scapate pe internet ne ofera detalii pretioase cu privire la modificarile pe care le va aduce versiunea imbunatatita a automobilului bavarez de inalta performanta.
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de versiunea actuala, regasita momentan la vanzare, noul BMW M5 Facelift se remarca printr-o grila frontala de dimensiuni ceva mai generoase ca pana acum, mici retusuri fiind operate si la nivelul blocurilor optice fata.

BMW M5 Facelift

De asemenea, varianta imbunatatita a automobilului bavarez de inalta performanta s-a mai ales si cu un nou volan, ce beneficiaza de un design asemanator celui ce echipeaza si ultima generatie a gamei de modele BMW M6, lista cu modificari vizuale incheindu-se insa aici.

BMW M5 Facelift

Pe plan tehnic, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este de asteptat ca propulsorul V8 twin-turbo de 4.4 litri ascuns sub capota sa livreze in continuare celui aflat la volan undeva in jurul 560 cai putere si 680 Newton-Metri.

BMW M5 Facelift

Spre deosebire de actualul BMW M5 insa, varianta imbunatatita a automobilului bavarez de inalta performanta va putea fi comandata si in compania unui pachet Competition disponibil optional, ce ofera atat un plus de 15 CP, cat si o suspensie revizuita, respectiv un set de jante speciale pe 20 inci.

BMW M5 Facelift

In ceea ce priveste debutul oficial, noul BMW M5 Facelift va fi dezvaluit in premiera mondiala cel mai probabil in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide portile pentru presa de specialitate si publicul auto din intreaga lume.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2013