BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii au publicat acum un nou video cu primul M3 Touring din istorie

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii au publicat acum un nou video cu primul M3 Touring din istorie
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota
  • Bavarezii au publicat acum un nou video cu primul M3 Touring din istorie
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor luni - inainte ca si anul curent sa devina doar o simpla statistica.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei decenii si jumatate - in cadrul editiei din 1985 a Salonului Auto International de la Frankfurt, arhicunoscutul BMW M3 a fost oferit - de-a lungul timpului, la vanzare in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana nu s-a numarat insa niciodata si o varianta cu cinci portiere in dotare, de tip break.

Acest lucru este pe cale sa se schimbe, bavarezii punand - in clipa de fata - la punct ultimele detalii cu privire la debutul oficial al primului M3 Touring din istorie, model ce va concura impotriva unor produse precum Audi RS4 Avant si Mercedes-AMG C 63 Estate - daca mai trebuia cumva mentionat, bineinteles.

Surprins complet necamuflat la nivelul partii din spate a caroseriei, intr-un video ce a fost prezentat publicului larg la inceputul saptamanii curente, respectivul vehicul scoate la iveala un difuzor masiv de aer - livrat alaturi de patru tobe de esapament, evident. Desi se ascund in continuare de privirile insistente ale curiosilor, din peisaj nu lipsesc - oarecum inutil de precizat, nici pragurile laterale, de exemplu.

Primul BMW M3 Touring va fi disponibil - spun ultimele informatii neoficiale, numai intr-o varianta Competition cu M xDrive, respectiva varianta urmand a primi, astfel, din partea bavarezilor un motor cu sase cilindri in linie si doua turbine, de trei litri, ce livreaza 510 cai, printr-o cutie automata, ambelor punti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2022