BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie. Cum arata in realitate

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie. Cum arata in realitate
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota
  • Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 97.800 de euro. Aparent.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 16 saptamani, inca de la finalul lunii lui iulie, primul BMW M3 Touring din istorie stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcat. Privit de la exterior, noul autoturism de inalta performanta al bavarezilor iese numaidecat in evidenta prin grila uriasa a radiatorului, insa nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate ori aripile laterale proeminente nu vor trece neobservate - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic.

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

Conceputa pentru a concura impotriva unor automobile precum Audi RS4 Avant si Mercedes-AMG C 63 S E Performance Estate - presupunand ca mai era nevoie de o asemenea mentiune, aceeasi masina a constructorului din Munchen se mai poate lauda, totodata, si cu o capota ventilata a motorului, cu un eleron masiv, dar si cu o evacuare cvadrupla. Detalii livrate alaturi de diferite elemente interioare din piele si fibra de carbon - evident.

In plan tehnic, lista atractiilor principale culmineaza cu propulsorul de sub capota - un benzinar cu sase cilindri in linie, doua turbine si o capacitate de trei litri, sinonim cu o putere de aproximativ 510 CP. Din meniu nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici cutia automata in opt rapoarte ori tractiunea integrala M xDrive, astfel ca de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala acceleratia la podea, in doar 3.6 secunde, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (173) Poze BMW M3 Touring
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2022