BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota
  • Bavarezii prezinta oficial primul M3 Touring din istorie
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS4 Avant sau Mercedes-AMG C 63 S 4Matic+ T-Modell, noul autoturism al companiei din Munchen se bucura - in standard, inclusiv de un sistem de tractiune integrala.

Anuntat in urma cu aproape doi ani, la sfarsitul verii lui 2020, primul BMW M3 cu o caroserie in cinci portiere a renuntat - in cursul zilei de joi, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Programat sa intre in productia de serie peste aproximativ 18 - 22 de saptamani - pe parcursul lunii noiembrie, mult anticipatul break de inalta performanta al constructorului bavarez va fi disponibil la vanzare in compania unui motor in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de trei litri, dezvoltat pentru a livra undeva in jurul a 510 cai.

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

Meniul oferit - in standard, de noul vehicul al marcii cu sediul in Munchen cuprinde, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, atat o cutie automata in opt rapoarte, cu convertizor de cuplu, cat si un sistem inteligent de tractiune integrala, insotit de un diferential activ la nivelul puntii spate, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de 3.6 secunde.

Conceput pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS4 Avant si Mercedes-AMG C 63 S 4Matic+ T-Modell, primul M3 Touring din istoria companiei bavareze BMW se mai poate lauda - oarecum inutil de mentionat, si cu o suspensie adaptiva cu amortizoare controlate electronic, cu discuri de franare de dimensiuni mai mult decat generoase si directie cu raport variabil. Din peisaj nu lipsesc - daca mai trebuia cumva precizat, nici spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente, jantele realizate din aliaj forjat.

Intr-un final, break-ul constructorului cu sediul in Munchen a mai pregatit, la nivelul departamentului exterior, si o evacuare cvadrupla, pe cand interiorul beneficiaza si de un display curbat masiv - impartit in doua zone de lucru diferite, de scaune fata cu suport lateral marit, de un volan multifunctional cu trei spite, de instrumente de bord digitale si configurabile, de instalatie audio de inalta fidelitate, Apple Carplay, Android Auto etc.

BMW M3 Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (173) Poze BMW M3 Touring
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2022