BMW pregateste un plus de putere pentru actualul M5

BMW pregateste un plus de putere pentru actualul M5
Bavarezii de la BMW pregatesc un facelift pentru actuala generatie a modelului M5, prilej cu care vor pune la dispozitia viitoriilor clienti ai celebrului automobil de inalta performanta si un plus de putere, respectiv alte imbunatatiri ce vizeaza aspectul tehnic.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2011, cea mai noua generatie a modelului BMW M5 se bucura de serviciile unui propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 560 cai putere si 680 Newton-Metri. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.3 secunde, in timp ce viteza maxima poate urca, atunci cand este bifata optiunea Driver's Package, pana la pragul celor 305 kilometri pe ora.

Pentru cei care viseaza insa si la mai multa performanta, compania germana pregateste numeroase imbunatatiri pentru impresionantul sau automobil, imbunatatiri ce urmeaza a viza atat aspectul tehnic, cat si aspectul estetic al modelului bavarez. Intr-o alta ordine de idei, pe langa modificarile vizuale pe care le va aduce, noul BMW M5 Facelift va fi disponibil optional si in compania unui pachet Competition, care promite un plus modest de putere.

Vorbim mai exact de un plus de aproximativ 15 CP, viitorii cumparatori urmand a se bucura astfel, atunci cand vor opta pentru pachetul Competition, de un total de 575 cai putere. Drept urmare, noul BMW M5 Facelift va fi mult mai competitiv in momentul in care va fi aruncat intr-o confruntare directa cu recent lansatul Mercedes E63 AMG, care se bucura si de o editie E63 AMG S-Modell inzestrata cu 585 cai putere si sistem de tractiune integrala.

De asemenea, in afara surplusului de putere, versiunea imbunatata a automobilului bavarez de inalta performanta va mai beneficia si de o suspensie revizuita, mici modificari urmand a fi operate si la nivelul modului M Dynamic care insoteste actualul BMW M5. In plus, desi nu este nimic oficial la acest moment, exista numeroase informatii care indica faptul ca pachetul Competition va fi disponibil optional si pentru clientii gamei de modele BMW M6.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2013