BMW pune capat speculatiilor. Cand incepe productia fabulosului Seria 8 Concept

BMW pune capat speculatiilor. Cand incepe productia fabulosului Seria 8 Concept
  • Noul BMW Seria 8 Concept ajunge pe strazi incepand cu 2018
  • Versiunea de productie promite unitati cu pana la 12 cilindri
  • Clientii au la dispozitie de-aceasta data si o versiune M
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de cele mai multe automobile de teapa sa, noul BMW Seria 8 Concept nu va sfarsi intr-unul dintre spatiile ascunse de privirile publicului larg. Ba dimpotriva: va ajunge pe strazile si autostrazile din intreaga lume, intr-un timp mai scurt decat in marea majoritate a cazurilor.

De saptamani, luni si chiar ani de zile, atat industria auto, cat mai ales simpatizantii marcii si, in special, cei ai modelului viseaza la momentul in care legendarul BMW Seria 8 va reveni pe strazile si autostrazile din lumea intreaga.

Acest moment este, din fericire, mai aproape ca oricand, oficialii producatorului bavarez confirmand inca o data ca un astfel de produs va intra in productia de serie in cursul lui 2018, mai intai sub forma unui Coupe in doua portiere.

Nu de alta, dar spre deosebire de modelul original, versiunea moderna a legendarului automobil de la BMW va fi oferita si alaturi de un plafon retractabil din material textil... chiar inainte de sfarsitul acestei decade.

Prefigurat de un concept absolut fabulos, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Concursului de Eleganta desfasurat la Villa d'Este in luna mai, noul Seria 8 va ascunde sub capota unitati supraalimentate cu sase, opt si chiar 12 cilindri.

In cazul in care zvonurile cu privire la acest aspect se adeveresc, viitoarea nava amiral a companiei bavareze va fi pusa in miscare de acelasi V12 twin-turbo de 6.6 litri imprumutat de modelul M760i de la Rolls-Royce Ghost.

Spre deosebire de modelul original, versiunea moderna a legendarului automobil de la BMW va ajunge si sub format unei sportive M8, acompaniata cel mai probabil de propulsor de 4.4 litri indesat sub capota proaspat lansatului M5 G80.

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

BMW Seria 8 Concept - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW Seria 8 Concept - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2017