BMW readuce la viata legendarul M1!

BMW readuce la viata legendarul M1!
Desi au infirmat toate zvonurile cu privire la o revenire in prim-plan a modelului de inalta performanta M1, bavarezii de la BMW ar putea lansa totusi in urmatorii patru ani un succesor al legendarului supercar.
Distribuie pe Facebook

Conform publicatiei britanice Auto Bild, urmatoarea generatie a legendarului model BMW M1 va beneficia de o constructie ultra-usoara, realizata cu ajutorul unor materiale precum aluminiul, magneziul, titanul si plasticul. Drept urmare, viitorul supercar al companiei bavareze nu ar trebui sa cantareasca mai mult de 1.250 de kilograme.

In ceea ce priveste propulsia, aceasta ar putea fi asigurata de o motorizare V8 turbo, despre care se spune ca va produce undeva in jurul a 600 - 650 cai putere. Adaugand in meniu si greutatea de numai 1.250 de kilograme mai sus precizata, este de asteptat ca acul vitezometrului sa faca o incursiune pana la pragul celor 330 kilometri pe ora.

Succesorul modelului BMW M1 va fi cel mai probabil disponibil la vanzare incepand cu anul 2016, la un pret de pornire de aproximativ 250.000 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2012